Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 17 av 17 produkter

Populære filtreringer

En TV-benk i glass er både en stilig og praktisk innredningsdetalj. På benken kan du plassere TV-en din eller annet medieutstyr. Hos Trademax tilbyr vi små glassbord og større TV-benker i glass med hyller og skuffer. Det finnes også mange spennende modeller å velge mellom.

Piff opp hjemmet ditt med en TV-benk i glass

Hva kan jeg bruke en TV-benk i glass til?

Hovedformålet er å ha et stilig og praktisk møbel å plassere TV-en på. Du kan også plassere for eksempel en stereo eller høyttaler på benken. Det vil se pent ut å sette en fin lampe eller dekorativ pyntegjenstand på benken. Du kan i prinsippet bruke benken til hva enn du ønsker. Selv om du ikke har en TV, vil du ha stor nytte av en dekorativ TV-benk i glass.

Er en TV-benk i glass skjør?

Hvor skjør en TV-benk i glass er avhenger av hvilken modell du velger. Flere av våre modeller består også av andre materialer og er derfor ikke så skjøre. Men du bør alltid være forsiktig når det gjelder glass, spesielt hvis det er barn i familien.

Hvordan velger jeg rett TV-benk i glass?

Hos oss på Trademax har du flere forskjellige modeller av TV-benk i glass å velge mellom. Tenk gjennom hva du skal bruke TV-benken til. Skal du kun plassere en TV der eller trenger du også plass til andre ting? Se også over hvor stor plass du har, slik at du velger riktig størrelse på benken.