Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter

Populære filtreringer

Den som elsker rotting kan glede seg over at materialet for øyeblikket gjennomgår en renessanse. Rotting er på vei tilbake inn i de norske hjemmene. Hvorfor ikke se på en TV-benk laget av rotting. TV-benken er alltid i blikkfanget der den samler kabler, bokser, høyttalere og annet under TV-enheten. Hvis man skal se på noe ofte, så bør det være pent, og rotting er pent. Rotting er også et levende materiale der intet møbel blir helt lik det andre. Det finnes også mange varianter av hvordan rottingen brukes. På Trademax følger vi selvfølgelig med i den nye rottingtrenden!

Lekkert blikkfang med TV-benk i rotting

Hva er rottingen i min TV-benk laget av?

Rottingen i TV-benken er et naturmateriale som høstes fra palmearter i rottingpalme-slekten. Palmene vokser i Asia, og det er den smale stammen man bruker i møbelproduksjon. Stammen er seig og sterk, men likevel bøyelig, noe som gjør den praktisk å bruke i møbler. Naturlig rotting er litt følsom for fuktighet, derfor produseres det også kunstrotting i dag, et materiale som veves sammen av fibre og har god fuktighetsbestandighet.

Hva betyr resirkulert tre i min TV-benk av rotting?

Det resirkulerte treet i din TV-benk av rotting er tre som er tatt vare på fra gulv, regler, bjelker eller annet som ikke lenger brukes. Det resirkulerte treet er kontrollert for beste kvalitet og er miljøvennlig. I stedet for å hogge ned ny skog, tar man vare på det treet som allerede er tilgjengelig.

Hvordan tar jeg vare på min TV-benk i rotting?

Hvis din TV-benk i rotting blir støvete, kan du støvsuge den eller støvtørke med en tørr, myk klut eller en støvkost. Hvis den er mer skitten, kan du fukte kluten lett. Naturlig rotting er følsomt for vann, så vær forsiktig. Hvis du skulle søle en væske på din TV-benk, må du tørke det opp umiddelbart for å unngå flekker.