Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 28 produkter
12

Populære filtreringer

På slutten av 1950-tallet ble TV-en et must i norske hjem. De som ikke selv hadde en TV, ble invitert til slektninger og venner for å se sport eller nyhetene. I dag er en TV allemannseie. Familier har ofte flere TV-apparater. Hvis du ikke har TV-en din på veggen, trenger du en god TV-benk å plassere den på. En TV-benk eik er et virkelig stilig element i interiøret. Her hos Trademax kan du velge en ny eike tv benk i forskjellige modeller, både med og uten lagringsplass for gjenstander.

Ofte stilte spørsmål om TV benk eik

Hva kan jeg plassere på min TV-benk eik

Du kan med fordel plassere TV-en på benken, hvis TV-benken har åpen oppbevaring, er det et praktisk sted å plassere TV-boksen, TV-spillet eller DVD-spilleren. Det kan også være fint å plassere lysestaker, lykter eller andre interiørdetaljer på eike-TV-benken din. En eike mediabenk er en perfekt oppbevaringsplass. Hvis TV-benken har skuffer, kan du legge kabler, bruksanvisninger og brosjyrer der slik at du slipper å ha det fremme. Hvis du har TV-en din på veggen, kan du dekorere TV-benken din med lykter og andre interiørdetaljer.

Kan jeg ha en TVbenk eik på veggen?

Det går helt fint. Med en vegghengt TVbenk eik frigjør du gulvplass, og rengjøringen blir betydelig enklere. Du finner mange vegghengte mediabenker hos oss på Trademax.

Gjenvunnet tre i mediabenker - finnes det?

En trend i samfunnet er å resirkulere og gjenbruke materialer i størst mulig grad. Dette gjelder også mediabenker. Du kan kjøpe TV- og mediabenker i gjenvunnet eiketre. Da får du et unikt møbel. Ingen mediabenk vil være lik den andre, men de blir rustikke i massiv eik. Du får interessante fargeskiftninger og mønstre. Et slikt møbel blir ikke spesielt dyrt, og du kan lene deg tilbake i stolen din og føle deg miljøvennlig.