Hopp over overskriften og gå videre.

Industriell tv benker

54 stk produkter
Viser 24 av 54 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

I det moderne hjemmet kan det passe med rette linjer, skarpe konturer og metall. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av TV-benker i industriell stil. Velg om du vil ha varme trefarger mot svart metall, eller hvorfor ikke marmor mot hvit metall? Skal TV-benken din være høy eller lav? Hos oss finner du det du leter etter!

Velg en TV-benk i industriell stil

Tilbyr Trademax industriell TV-benk med oppbevaring?

Vi har mange TV-benker i industriell stil som også tilbyr oppbevaringsmuligheter. Kanskje vil du ha plass til magasiner, bøker, spill og spillkonsoller. I et hjem kan det være flere som har behov for å oppbevare sine ting, og da kan det passe bra å velge en større TV-benk med hyller og skuffer eller skapdører. En kombinasjon av hyller og skuffer eller skap kan være praktisk for å kunne gjemme bort det store og samtidig bruke ditt nye TV-møbel for å eksponere vakre ting eller bøker med innbydende rygger.

Gir en industriell TV-benk et kaldt inntrykk?

En TV-benk i industriell stil trenger ikke å bety at den gir et kaldt inntrykk. Hvis du vil ha en stram følelse i din innredning, kan du absolutt finne den type TV-benker i vårt utvalg. Du kan for eksempel velge en lav TV-benk i svart metall med rette linjer. Hvis du vil ha noe mykere, kan du velge en TV-benk med avrundede hjørner. Vi tilbyr også mange TV-benker der den industrielle stilen utgjør rammen for varme trefarger, fargerikt og mønstret. Det gir et varmt og koselig inntrykk.