Halifax TV-benk 180 cm

Hvit

Artikkelnummer: 509353
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Høyde45 cm
Dybde45 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Antall
Antall skuffer4 st
Antall hyller2 st
Øvrig
VaremerkeOcean Delight
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år. 

Halifax mediabenk er en riktig stilig møbel med god oppbevaringsplass for dine medieenheter. Med to hyller og fire skuffer finnes det både åpen og praktisk skjult oppbevaringsplass. Legg merke til de skålformede håndtakene på skuffene som gir et ekstra løft til mediabenken.  

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende.  
 
Husk!

Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Varemerke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt
Kunder som så på dette produktet kjøpte