Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 54 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Med en skummadrass fra Trademax får du en ergonomisk madrass som former seg etter kroppen og er trykkavlastende. Takke være sine elastiske og følsomme egenskaper fordeler den din kroppsvekt jevnt og gir både bedre blodsirkulasjon og søvn. Skummadrasser gir kroppen en fast støtte, samtidig som materialene gjør at de oppleves mykere. Skummadrasser har også bra ventilasjon, og med et trekk som kan tas av og vaskes er det lettere å holde rent. Sammen med en ribbebunn passer de perfekt i en sengeramme, og vips så har du en seng med veldig bra komfort til netter med god søvn. 

 

Forskjellige varianter av en skummadrass

Våre skummadrasser går ann å få i 2 ulike varianter. Under kan du få et overblikk over disse og hva deres kjennetegn er. 

Memoryskum 
Memoryskum er et material som er følsomt når det kommer til temperatur og vekt, det gir både komfort og en fantastisk støtte. Det forhåpentligvise myke materialet former seg etter kroppen din og tilpasser seg etter dine rørelser. Skummet har avlastende egenskaper og gir perfekt komfort hele natten. 

Kaldskum
Sammenlignet med memoryskum gir kaldskum et hardere og fastere støtte. Det høy elastiske gir ikke like mye følsomhet for trykk og varme. På den måte trykkes ikke skumme sammen like lett som ved memoryskum og den beholder derfor sin fasthet lengre. Kaldskums store fordel er materialets ventilasjonsegenskap, som gir madrassen en lang holdbarhet. 
 


Sånn velger du rett skummadrass for deg

Når du skal velge skummadrass kan du ha som utgangspunkt å spørre deg selv følgende: 

  • Foretrekker du en myk eller hard madrass? 
  • Blir du lett varm om natten? 

Foretrekker du en myk madrass så bør du velge en skummadrass med memoryskum. Foretrekker du derimot å ligge på et hardere underlag, bør du i stedet velge kaldskum.  

Vi tilbyr skummadrasser i forskjellige størrelser, velg mellom: 

  • Skummadrass 80x180
  • Skummadrass 80x180
  • Skummadrass 80x180