Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 210 produkter
1
...
9

Populære filtreringer

Leter du etter en bra madrass til din sengeramme, eller ønsker du å oppgradere rammesengen din, da bør du kjøpe en springfjærmadrass eller en rammemadrass. Vi har samlet flere varianter av fjærmadrasser sånn at du finner en som passer deg og dine behov. Velg mellom forskjellige mål og fasthetsgrader for en individuell tilpasset sengekomfort. Hos Trademax kjøper du billige springfjærmadrasser av høy kvalitet sånn at du kan sove veldig godt. 

 

Vanlige spørsmål om springfjærmadrass & rammemadrass

Madrassen har en stor innvirkning på søvnen. Med en springfjærmadrass med pocketfjæring får du en følsom madrass med fantastisk komfort. Springfjærmadrassen er bygd opp av et fjæringssystem med fjærer som jobber for å gi god støtte og komfort. Fjærene holdes på plass med hjelp av separate stoffposer, noe som gjør at hver fjær belastes separat uten å påvirke hverandre. På denne måten kan den følge kroppens former for en behagelig stabilitet. En bonellmadrass er akkurat som en springfjærmadrass, bygd opp av pocketfjæring, men har et litt enklere fjærsystem. Den oppleves derfor ikke like følsom som en springfjærmadrass og gir generelt en fastere følelse.  

Våre springfjærmadrasser er laget av et slitesterkt stoff og på overflaten finnes det dessuten et stretchstoff som øker følsomheten ytterligere. Du finner våre overmadrasser i målene: 

  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 180x200


En overmadrass er passende å legge i en sengeramme med ribbebunn, eller i en rammeseng om du ønsker å oppgradere til maksimal liggekomfort. Også om madrassen har stor innvirkning på din søvnkomfort, sier vi ikke at kvaliteten på rammesengen ikke har noen betydelse. For best mulig søvnkomfort er kvaliteten på alle delene viktig. Hos oss kan du derfor plukke sammen en inviduell tilpasset seng som optimerer din søvnkomfort sånn at du kan våkne pigg og uthvilt hver dag. Vi tilbyr også madrassbeskytter sånn at du kan beskytte din springfjærmadrass og holde den ren og fresh i mange år. 
 

Velg rett springfjærmadrass for deg

Hvilken springfjærmadrass som fungerer best er veldig individuelt. Det finnes mye å tenke på når du skal velge en madrass, men det som absolutt er det viktigste er at den passer din egne kroppsform og behov. En avgjørende faktor er madrassens fasthet. Velger du en for myk eller for hard seng kommer din søvnkomfort å påvirkes i negativt forstand. Ikke alt for sjeldent påvises dette i form av ryggvondt. Mange norske velger ofte en mykere madrass i troen om at denne skal være mer behagelig å sove på. Faktumet er da at sengen med myk madrass kan oppleves skjønn å ligge i under en kortere stund, men om du vil sove behagelig en hel natt så bør man med fordel velge en som er litt fastere. Når du skal velge fasthet på din springfjærmadrass kan du bruke følgende regler:  

  • Om du har en vekt under 75 kg passer det vanligvis med en middelfast springfjærmadrass med pocketfjæring. 
  • Også for deg som veier 75 kg - 95 kg er en springfjærmadrass med pocketfjæring et bra valg. For best mulig søvnkomfort bør du heller investere i en med fast fasthetsgrad.
  • Ved en vekt på +95 kg blir det best med mulitpocketfjæring, men også en springfjærmadrass med pocketfjæring fungerer bra. Fasthetsgraden bør være fast. 


Er du usikker på hvilken fasthet du bør satse på så anbefaler vi at du velger en fast pocketfjæringmadrass i stede for en mykere versjon. Du velger selvfølgelig også springfjærmadrass etter smak og behag. Trenger du hjelp til å velge en springfjærmadrass, eller har andre spørsmål, så kan du alltid kontakte vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice