Madrasser

322 stk produkter
Kampanje
576586(1).jpg
Populære filtreringer

En god natt søvn er grunnen til en god helse og et bra humør. Sover du godt har du det bra og det er madrassen som er hemmeligheten! En bra madrass gir din kropp en eksakt støtte og trykkavlastning du trenger når du sover. Alle våre prisgunstige madrasser holder en høy kvalitet og man kan velge ulike modeller. Vi hjelper deg å finne rett madrass for deg og dine behov!

 

Madrasser til bekvemme og rolige netter

Vi sover i gjennomsnitt en tredjedel av livet. En god natt søvn er viktig av mange anledninger, både da det gjelder det fysiske og psykiske velvære. Det er lett å stirre seg blind på sengens innvirkning på søvnen, men faktumet er at madrassen i mange tilfeller utgjør den avgjørende faktoren for din søvnkomfort. Når du skal velge madrass er det viktig å utgå fra din kroppsform og dine behov. I vårt sortiment av et gedigent utvalg av madrasser i forskjellige modeller og varianter. Her finner du blant annet favoritter som:   


Vi tilbyr også madrassbeskyttelse som hjelper deg å holde din madrass ren og fresh. Utover madrasser til senger tilbyr vi også andre madrasser som for eksempel luftmadrass og oppblåsbar madrass. Velg mellom madrasser i mål som: 

  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 140x200
  • 180x200


Tykkelse og fasthet

Når du skal kjøpe madrass er det mye du skal ta stilling til, for eksempel ønsket fasthet og tykkelse. Tenk på om du er ute etter en tynn madrass, eller en tykk madrass med fylling eller fjærsystem for veldig høy komfort. Hos oss finner du madrasser i forskjellige tykkelse sånn at du kan velge en etter dine ønskemål og behov. 

Madrassens fasthet har stor betydelse for komforten på søvnen din. For å velge en madrass med rett fasthet for deg så er det viktig å tenke på hvordan du sover. De fleste har en favorittstilling som du ligger i under større deler av søvnen din. For deg som sover på ryggen eller siden anbefaler vi en mykere madrass for å gjøre det mulig at skuldre og rumpe kan synke ned og avlaste ryggen din. Sover du heller på magen kan en litt fastere madrass være bra for å unngå at brystpartiet skal synke ned for dypt i madrassen og orsake smerter i svank og nakke. 

Også faktorer som vekt og lengde har betydelse for hvilken madrass som er best for deg. Grovt generalisert så bruker man å si at jo tyngre man er, desto fastere madrass bør man satse på. For deg som veier under 75 kg er en middelfast madrass et bra valg, om du veier over 75 kg skal man velge en madrass som er litt fastere. 

I blant kan det være bra å bruke din nåværende madrass som referanse for å avgjøre hvilken type av madrass som akkurat du bør satse på. Om du for tiden opplever problemer med smerte i rygg og hofter kan det bero på at du synker for langt ned i den madrassen du har nå. Da bør du satse på en madrass som er noe fastere. Men husk at det i slutten er du som bestemmer hva som føles best for deg.  


Kjøp madrass lett og enkelt hos Trademax

Uansett om du leter etter en madrass med veldig høy komfort til en sengeramme, en sammenleggbar og smidig madrass til reiseseng eller oppblåsbar luftmadrass å sove bekvem på når du er på reisefot, så finner du det hos Trademax. Vi tilbyr billige madrasser med veldig høy kvalitet og komfort.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje