Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Sengegavl & hodegavl

1797 stk produkter
Viser 24 av 1797 produkter
1
...
75

Populære filtreringer

Leter du etter en sengegavl? Med en sengegavl får soverommet et avslappet inntrykk samtidig som du får god støtte for hodet når du for eksempel vil lese en god bok. En hodegavl gjør det enkelt å få en stor forandring på soverommet! Sengegavler gir også en følelse av luksus og blir et vakkert og elegant element på soverommet ditt! Sett ditt personlige preg på soverommet ved å velge din favoritt blant våre sengegavler. Velg blant flere forskjellige typer sengegavler og hodegavler, vi har alt fra lyse stoffgavler til mørke og spennende trevarianter.

Flotte sengegavler til ditt soverom

Hvorfor en sengegavl?

Sengegavler beskytter ikke bare veggen bak sengen mot smuss, de gir også soverommet et avslappet inntrykk og muligheten for god støtte mot hodet når du leser en bok. En sengegavl kan gi en følelse av luksus og er en enkel måte å skape forandring på soverommet.

Hvordan velger jeg riktig sengegavl?

Tenk på hvilken stemning du ønsker å skape på soverommet, og baser det deretter på størrelsen på sengen din. En tommelfingerregel er at jo høyere seng du har, desto høyere sengegavl trenger du. Det er også viktig at sengegavlen passer til din egen høyde, så mål når du sitter i sengen og se hva som ville være mest behagelig å ha bak ryggen i sittende stilling. Trademax har samlet et bredt utvalg av sengegavler som vi vet vil passe i hjemmet ditt. Velg blant spennende modeller i både tre og stoff, som du enkelt kan tilpasse til din seng og resten av soverommets interiør.

Hvordan innreder jeg med en sengegavl?

Sengegavler kan gi soverommet ditt et helt nytt uttrykk og gjøre sengen din til et enda mer komfortabelt sted å være. Med en sengegavl i riktig farge, form og materiale kan du enkelt forvandle soverommet ditt til en behagelig og harmonisk hvileplass. Match gjerne din nye sengegavl med herlige puter og koselige pledd og sengeteppe for å skape den ekstra luksuriøse hotellfølelsen. Hvis du ønsker å nyte en lang frokost i sengen, har vi også flotte sengebrett eller sengebord du kan bestille her på Trademax. Ta en titt på hele utvalget av sengegavler og eksperimenter med ulike fargevalg for å finne den kombinasjonen som passer best i ditt hjem. Du er også velkommen til å besøke noen av våre showrooms for å få en bedre oppfatning av våre sengegavler og for å få verdifulle råd fra våre medarbeidere på stedet. Velkommen!