Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

For deg med en sengestamme er en ribbebunn alfa omega. En ribbebunn er sengens bunn og grunn. Da 
den har som oppgift å absorbere det meste av din vekt er den betydningsfull for at sengen skal holde lenger. Her finner du ribbebunner i ulike modeller, utførelser og trematerialer. Våre ribbebunner kan kombineres med en springfjærmadrass, skummadrass eller overmadrass, og en sengestamme. Vi har deler sånn at du kan bygge sammen drømmesengen din.

 

Ribbebunn – Grunnen til en god nattesøvn

Hva er en seng uten bunn? Uten en stabil ribbebunn er en sengestamme akkurat det samme som navnet lyder, en stamme. En ribbebunn forlenger holdbarheten og komforten av madrassen til sengen din gjennom å ta det meste av belastningen av din vekt. Dessuten gjør en ribbebunn at det finnes luft under madrassen sånn at fukt ikke forstyrrer kvaliteten på madrassen. Du finner våre ribbebunner i ulike størrelser. Velg mellom målene:  

  • 80x200
  • 90x190
  • 90x200
  • 140x200
  • 160x200


Å tenkte på når du skal velge ribbebunn

Å velge ribbebunn kan være litt vanskelig, spesielt når det finnes en mengde med ulike modeller,utførelser og materialer. Her vil man naturligvis finne en som matcher både objektet, prisklassen og kvalitetsrelaterte krav. For å øke sjansen til å bli veldig fornøyd med valget ditt, så anbefaler vi at du tenker på følgende faktorer. 

Størrelse

Om du allerede har en sengeramme som ribbebunnen er tenkt til å brukes i så er sengerammens bredde og lengde avgjørende for hvilken størrelse på ribbebunnen du trenger. Til en sengeramme som er 90 cm velger du en ribbebunn som også er 90 cm bred. 

Modell og materialer
De aller fleste ribbebunnene er laget av trematerial som gran, bjørk og furu. Tre har nemlig høye belastningsegenskaper som gjør at materialet passer perfekt til å utgjøre den stabile grunnen som trengs i en seng. I vårt sortiment kan du velge mellom ribbebunn med lameller i bjørk eller furu. Ønsker du en ribbebunn med ekstra stabilitet anbefaler vi at du velger noen av våre modeller med stålramme. Jo bredere seng du har, jo mer stabilitet kommer du til å trenge.