Sengeben

36 stk produkter
Kampanje
001-3854(2).jpg

Sengeben kan virke som en detalj, men det er en detalj som gjør en forskjell i hvordan sengen din ser ut. Sengen din er en viktig investering og er møbelet som dominerer soverommet ditt, og da er det naturlig at den skal være vakker og stilren helt ned til sengebenene.

Vanlige spørsmål og svar om sengeben

Hvorfor skal jeg ha sengeben?

Den vanligste og mest behagelige modellen av seng er en rammemadrass som man topper med en overmadrass. Når du velger rammemadrass følger det ikke med ben til madrassen, så det velger du selv. Når du sover er det bra å komme litt opp fra gulvet, og sengebena gjør at sengen din blir hevet og blir som et møbel på soverommet ditt.

Hvilke ulike typer av sengeben finnes det?

Det finnes sengeben i ulike høyder og materialer, så når du velger ben til madrassen din, bør du tenke på hvilke andre møbler du har i rommet, som sengen din skal harmonisere med. Sengebein er det som gir karakter til rammemadrassen din. Du kan derfor velge blant modeller i tre eller metall og de som er enkle eller har former.

Er det enkelt å montere sengebein?

Det er enkelt å montere sengebein på en rammemadrass, fordi de har en skrue på toppen som passer inn i madrassen din. Det er bare viktig at det er samme diameter på skruen i benet, som i det forborede hullet som finnes i festet på madrassen din. Sengebeina kan også brukes til andre møbler som sofaer og lenestoler.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje