Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Grå sengegavl & hodegavl

457 stk produkter
Viser 24 av 457 produkter
1
...
20

Populære filtreringer

Med en myk sengegavl får du støtte for hodet når du leser eller ser på film i sengen. Velger du en grå sengegavl gir det en følelse av luksus på soverommet. Men en grå sengegavl beskytter også veggen bak sengen. Hos Trademax har vi et stort utvalg av sengegavler i ulike størrelser, farger og former.

En grå sengegavl er både praktisk og stilfullt

Hva bør jeg tenke på når jeg velger sengegavl?

Trenden med en grå sengegavl holder seg, og det er lett å forstå hvorfor. En grå hodegavl, som det også kalles, er både praktisk og stilfull. Det er derfor mange grå sengegavler å velge mellom, og det første du bør bestemme deg for er hvor bred og høy du vil ha den. Hvis du er høy, er det ofte mer behagelig med en høyere sengegavl, fordi du vil sitte mer komfortabelt i sengen når du lener deg tilbake. Når det gjelder farger, kan en grå sengegavl ofte oppleves som mer sofistikert og luksuriøs enn en sterk farge. Men du kan også velge en farge som matcher fargen på veggen bak sengen.

Hvordan rengjør jeg en stoppet grå sengegavl?

En stoppet grå sengegavl bør helst støvsuges en gang i uken for å fjerne støv og midd. Hvis du får en flekk på det grå stoffet på sengegavlen, kan du prøve å fjerne den med lunkent vann og et frottéhåndkle. Men vær forsiktig med rengjøringsmidler, da disse kan bleke stoffet. Hvis du ønsker flere tips om hvordan du rengjør og tar vare på møbeltekstiler, er du velkommen til å kontakte Trademax kundesupport.