Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtreringer

Prioritet nummer én når du innreder soverommet ditt er alltid å skape gode forutsetninger for søvn. Du sover trygt og godt i en seng som har en stabil sengegavl ved hodeenden. Sengegavler finnes i ulike materialer og størrelser, og Trademax tilbyr sengegavler i tre til en god pris. For best mulig søvn bør du plassere sengen din i et rolig rom som kun er ment for å sove i. Å ha en solid sengegavl i tre gir de beste forutsetningene for avslapning. Uansett om du har enkeltseng eller dobbeltseng, bør du investere i en stilig sengegavl i tre. Hos oss finner du sengegavler i ulike utførelser, materialer og farger.

Innred soverommet ditt med en praktisk sengegavl i tre

Finnes det sengegavler i tre med oppbevaring?

I mange hjem kan soverommet være lite, og vanligvis prioriterer man en ordentlig seng. Hvis det betyr at du ikke har plass til nattbord ved siden av sengen din, kan du kjøpe en praktisk sengegavl i tre med hyller og oppbevaring. Trademax har sengegavler med integrert oppbevaring for deg som bor trangt eller som ønsker å få plass til mye.

Hvilke fordeler har en sengegavl i tre?

Sengegavler eller hodegavler finnes i materialer som metall, tre og tekstil. Fordelen med å velge en hodegavl i tre er først og fremst at tre er et naturmateriale som mennesker blir rolige av. Med naturmaterialer i interiøret ditt skaper du ro og harmoni. Treet har en levende struktur som gjør at rommet virker mykere, og det blir en stilig kontrast til andre farger og materialer.

Er en sengegavl i tre tidløs?

Materialet tre, som andre materialer, kommer og går i trender innen interiør. Forskjellige farger, treslag og strukturer varierer fra år til år. En sengegavl i naturlig tre er betydelig mer tidløs enn en farget sengegavl eller en gavl i mønstret tekstil. Når du investerer i en sengegavl i tre, gjør du en langsiktig investering.