Sengegavl SALG

278 stk produkter
900924(1).jpg

Med en sengegavl blir sengen komplett. Sengegavlen gir en myk innramming til sengen og du slipper å risikere å slå hodet inn i en hard vegg eller gli mot en kald vegg når du sitter og leser i sengen. En sengegavl omgir deg med en myk verden når du skal sove, og pryder soverommet ditt når du er våken.

Finn en sengegavl på SALG

Hvor høy er en sengegavl på SALG?

Du kan finne sengegavler med ulik høyde på SALG. Høyden på sengegavlen din avhenger av hvor høy sengen din er og hvor høyt du vil at sengegavlen skal stikke opp over sengen. Hvis du for eksempel ønsker å kunne sitte opp mot sengegavlen din, trenger du en litt høyere variant. Mål hvor høy sengen din er nå og sammenlign med den sengegavlen du er interessert i. Forskjellen er den delen som sengegavlen stikker opp over sengen. Husk at det faktisk også er et interiørspørsmål, en høyere sengegavl setter større preg på rommet enn en lavere.

Passer en sengegavl på SALG til min seng?

Vi har flere varianter av sengegavler på salg. De har litt ulike størrelser og passer litt ulike senger. Mål hvor bred sengen din er så kan du matche den mot sengegavlens bredde. Sjekk også gjerne høyden på sengen din slik at du kan få en sengegavl som går opp over sengen akkurat så mye som passer deg. Hvis du synes det er vanskelig, kan du kontakte vår kunnskapsrike kundeservice. De vet nøyaktig hva de skal gjøre og hjelper deg gjerne!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG