Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Benk med ryggstøtte

25 stk produkter
Viser 24 av 25 produkter
12

I alle hjem trenger vi et sted å sette oss ned, ta en pause og puste litt, før vi går tilbake til den hektiske hverdagen. Med en benk med ryggstøtte kan du komfortabelt lene deg tilbake og hvile akkurat når du trenger det.

Enkelt, men likevel komfortabelt, med en benk med ryggstøtte

Er benken med ryggstøtte beregnet for utendørsbruk?

Alle benker er forskjellige. Hos oss har du selvfølgelig mulighet til å velge en benk med ryggstøtte som er bedre egnet for utendørs- eller innendørsbruk. Vær oppmerksom på at hvis benken din er tilpasset for innendørsbruk, bør du unngå å bruke den i hagen, på terrassen eller balkongen, med mindre den er plassert på et innglasset område beskyttet mot vær og vind.

Må jeg vedlikeholde benken med ryggstøtte?

Hvis du har kjøpt en utendørsbenk, er det alltid lurt å vedlikeholde den jevnlig. En trebenk vil for eksempel ha godt av å bli oljet inn hvert år. Dette vil bevare fargen og forhindre råte. For å vedlikeholde en benk med ryggstøtte beregnet for innendørsbruk, er det nok å støvsuge den av og til for å fjerne støv og smuss.

Kan benken med ryggstøtte stå ute hele året?

Hagemøblene dine vil alltid ha godt av å bli tatt inn til et tørt sted om vinteren. Hvis du har en benk i metall, er det lurt å sjekke om den er laget av rustfritt materiale. Benker som ikke er i rustfritt materiale bør også flyttes inn i de våtere årstidene. Benken din som står på en innglasset veranda eller balkong, kan stå ute hele året.