Sittebenk med oppbevaring

61 stk produkter
Kampanje
565048(1).jpg

Det er alltid behov for en ekstra sitteplass. Det er praktisk og velkomment. Det er for eksempel et perfekt møbel å ha i en gang. I en entre bruker man vanligvis å oppbevare klær, sko og annet, og ofte er entreen liten og trang. Da er en sittebenk med oppbevaring en utmerket løsning. Du får en plass å sitte på når du tar på deg skoene, og samtidig kan du oppbevare hansker, luer eller annet du vil ha i gangen. Vi har for eksempel skohyller med sittebenk eller sittebenker med skuffer.

Utvid plassen med en sittebenk med oppbevaring

Hvilken modell av sittebenk skal jeg velge?

Vi har noen forskjellige modeller å velge mellom, som passer på litt forskjellige steder i hjemmet. Hvis du for eksempel vil ha en sittebenk med oppbevaring på soverommet, finnes det polstrede sengekister som du kan sette ved fotenden av sengen. Til en gang passer en sittebenk med oppbevaring i en enklere utførelse bedre. Kanskje i tre med pute. Eller så velger du en skobenk med både skohylle og sitteflate.

Er sittebenkene tunge eller kan de flyttes rundt?

Dette avhenger av hvilken modell du velger. Vi har lettere flyttbare sittebenker i tre som man kan flytte rundt på. Hvis du vil ha ekstra sitteplasser på kjøkkenet, flytter du sittebenken dit. Velg en modell uten oppbevaring, så blir den lettere å flytte.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper en sittebenk?

Bestem hvor du vil ha din sittebenk med oppbevaring. Mål opp plassen og se hva som får plass. Velg en benk med de funksjonene du ønsker, og den stilen som passer i rommet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje