Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 3 av 3 produkter

Populære filtreringer

Med et nøkkelskap holder du orden på nøklene dine. Det blir en enkel måte å alltid vite hvor nøklene er. Nøkler spredt over alt kan være vanskelig å finne når du trenger dem. Å samle alle nøklene på ett sted er praktisk og stilig. Det finnes ulike typer nøkkeloppbevaring, som nøkkelskap med kodelås eller nøkkeloppheng. Alle har funksjonen til å samle viktige nøkler. Selve nøkkelskapet blir også en fin detalj på veggen.

Samle alle viktige nøkler i et nøkkelskap

  • Hvilke materialer er nøkkelskap i?

    Det finnes tradisjonelle nøkkelskap i tre, og det finnes nøkkelskap i metall. Nøkkelskap i metall har magneter og en magnetdør hvor du for eksempel kan feste viktige lapper. Det er også mulig å skrive på døren og enkelt slette den.
  • Hvilket nøkkelskap skal jeg velge?

    Hvilken modell som passer deg avhenger litt av hvordan du vil bruke nøkkelskapet. Handler det om oppbevaring av dørnøkler, bilnøkler eller sykkelnøkler, som du trenger til daglig, kan en nøkkeloppheng være mest praktisk. Heng den i gangen, så kan du enkelt ta nøkkelen du trenger når du skal ut. Ønsker du nøkkeloppbevaring for nøkler som ikke brukes så ofte, så velg et nøkkelskap med for eksempel kodelås.
  • Hvor bør jeg sette opp nøkkelskapet?

    Mange velger å ha nøkkelskap i gangen, men det trenger ikke være det beste stedet. Det avhenger av vanene dine. Tenk litt på hvordan du vanligvis beveger deg rundt i hjemmet. Du kan vanligvis hente nøklene i et annet rom i huset eller leiligheten. Heng skapet slik at det føles naturlig i bevegelsesmønsteret ditt.