Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 169 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

Jutematter og hampematter er tidløse innredningsdetaljer som med sin grove veving og nøytrale fargeskala smelter inn i hvilket hjem som helst. De bidrar til en hjemmekoselig og levende følelse, og krever veldig lite vedlikehold.

Holdbare møbler med jute-tepper og hamptepper

 • Hva er fordelen med naturmatter?

  Jute- og hampematter er slitesterke og smussavvisende. Materialene blir vakrere jo eldre de blir, og matter i naturlige materialer er også biologisk nedbrytbare. De jordnære tonene som er den naturlige fargen på gulvteppene, går aldri ut av tiden, men forblir trendy. Ettersom hampematter ikke drar til seg støv er de lempelig for allergikere.
 • Hva burde jeg tenkte på når det kommer til naturmatter?

  Jute- og hampetepper er følsomme for fuktighet og derfor ikke egnet for og ha i badet. Ettersom gulvteppene er relativt grove, er det en ide å beskytte følsomme gulv fra riper gjennom å bruke et teppeunderlag. Mattene bør ikke utsettes for direkte sollys.
 • Hvordan tar man vare på en jutematte?

  For at gulvteppe skal bli vakkert med tiden, bør du rotere det fra tid til annen for jevn slitasje. Støvsug den regelbundet og ta forsiktig bort flekker med en fuktig klut. Ettersom jutematter ikke tåler vann kan de ikke vaskes i maskin. Dermed kan man lufte og riste gulvteppe med jevne mellomrom. På denne måten varer jutematten i mange år.
 • Hvor innreder jeg med en rund hampematte?

  Runde matter myker opp blant kantede møbler og passer like godt under sofabordet som i midten av rommet. Gjennom sin form skaper de også rørelser og liv i innredningen. For en person med mindre boareal er en rund jutematte et utmerket valg. Du finner billige matter i både jute og hamp online hos oss på Trademax.