Ullteppe

78 stk produkter
Kampanje
1918818(1).jpg

Ull er et naturmateriale med mange gode kvaliteter og det er herlig å gå på en ullmatte. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg ullmatter i ulike mønstre og modeller som gjør hjemmet ditt koselig og trivelig. Du kan velge en matte med lugg eller en matte som er helt glatt avhengig av hvor den skal ligge. Ull er et slitesterkt materiale som gjør at din ullmatte har lang levetid og holder seg fin selv om den ligger i en gang eller et annet rom hvor den utsettes for mye slitasje.

Mykt og miljøvennlig med en ullmatte

Hvilke fordeler har en ullmatte?

Ull har den fantastiske egenskapen at den er "selvrensende", noe som betyr at den er smussavvisende. Ullen er litt fet og det gjør at den ikke suger til seg støv og smuss, men støter det bort. Ull er et rent naturmateriale som i tusenvis av år har blitt brukt til å lage matter. Hos oss på Trademax finner du ullmatter som passer inn i de fleste miljøer.

Hvor kan jeg legge en ullmatte?

Du kan ha en ullmatte i de fleste rom og den vil gi en koselig og trivelig følelse. Ullmatter finnes i moderne mønstre, ensfargede og med orientalske mønstre som gjør at de passer inn både i moderne og klassiske omgivelser. En vakker ullmatte passer i gangen, stuen eller soverommet og gir en myk og varm følelse når du går på den.

Hvordan tar jeg vare på en ullmatte?

En ullmatte trenger å bli renset hvis du vil vaske hele matten, men siden ullen har evnen til å støte bort smuss, holder den seg ren hvis den støvsuges og ristes jevnlig. Hvis du søler på en ullmatte, kan du tørke det bort med en fuktig klut. Hvis du har spørsmål om våre ullmatter, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje