Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 36 produkter
12

Populære filtreringer

Skap en luksuriøs følelse på hjemmemiljøet ditt med et viskoseteppe fra Trademax. Materialet gir av en skimmer som løfter hele rommet og gjør gulvteppet utrolig vakkert å se på. I vårt sortiment finner du billige matter i en mengder av forskjellige størrelser og farger, for at du skal finne den som passer deg best.

Viskosetepper fortjener en sentral plass i hjemmet

 • Hvor passer viskosetepper?

  Den dekorative karakteren til viskosetepper gjør dem spesielt egnet i rom der de får lov til å bli sett, for eksempel foran sofaen i stuen eller ved siden av sengen i soverommet. Ettersom viskosetepper er følsomme mot væske passer de mindre bra på for eksempel kjøkkenet, der det ofte søles på gulvet.
 • Hvilken farge skal jeg velge?

  Tenk på fargene og mønstrene til de andre tekstilene dine, for å sikre at teppet utfyller resten av innredningen godt. Om det øvrige miljøet domineres av lyse farger velger du kanskje en matte i en mørkere tone. Om rommet dermed allerede inneholder mye farger, kanskje ett viskoseteppe i en lysegrå, beige eller rosa farge fungerer bedre.
 • Hvilken størrelse skal jeg velge?

  Hos Trademax finner du rektangulære, kvadratiske og også runde viskosematter. Hvilken størrelse og form du skal velge kommer så klart an på hvor matten skal plasseres. Om du leter etter en matte å legge foran en treseter sofa kan en 200x300 cm passe. Et annet godt tips er de avlange, smale viskoseteppene som gjør det utrolig bra i en godt opplyst korridor.
 • Går det å bestille på nett?

  Så klart. Når du finner favoritten din bestiller du enkelt viskosematten din her på Trademax.no.