Sisalteppe

193 stk produkter
Kampanje
1502299(1).jpg
Om du vil skape en mer hjemmekoselig og herlig følelse i hjemmet ditt er et sisalteppe det perfekte valget for deg. Sisaltepper er en kul struktur og passer inn i alle rom i hjemmet. Hos oss på Trademax kan du bla blant en mengder av ulike sisaltepper. Velkommen til å utforske vårt store utvalg.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er sisalteppe?

Et sisalteppe er laget av et naturmateriale som kalles for sisal, materialet er sterkere og mer holdbart enn andre fiber. Sisal er et material som både føles og ser mer naturlig ut. Materialet er av høy kvalitet og derfor er det både holdbart og tåler mye.

Hvordan innreder jeg med gulvteppet mitt?

I og med at et sisalteppe er både vakkert og holdbart går det an å ha teppet like mye i gangen, på kjøkkenet og i stuen. Det er også trendy å innrede med gulvtepper i uterommet da materialet gir en koselig og jordnær følelse. Fordelene er mange, så er det opp til deg å bestemme hvor du vil innrede med et sisalteppe.

Hvordan tar jeg vare på sisalteppet mitt?

Husk på at et sisalteppe skal ikke vaskes gjennom å utsette det for fukt eller vann. Derfor er det viktig at du støvsuger gulvteppet ditt ofte, rister og lufter det. Det er også bra å rotere teppet litt da og da. Også om det tåler mye, så er det bra om det slites like mye på begge sider, på denne måten forlenger du livslengden.

I hvilken modeller kan jeg kjøpe sisalteppe?

Hos Trademax finner du sisaltepper i mange ulike størrelser og former. Hos oss kan du finne runde sisaltepper, sisalteppe med kantbånd og gulvtepper i ulike mønster. Vi har nok noe som passer alle.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje