Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Lysslynge

41 stk produkter
Viser 24 av 41 produkter
12

Populære filtreringer

En lyslenke innendørs eller utendørs skaper en fantastisk hyggelig følelse og er imøtekommende, både for deg selv og for de som besøker deg. Du kan forbedre innredningen innendørs, på balkongen eller terrassen, eller plantene i hagen med lyslenke. Lysslingene dine gir det lille ekstra til alt det vakre du har rundt deg hjemme.

Lag deg koselig stemning hjemme med en stilig lyslenke

  • Hvordan skal jeg velge en lyslenke?

    Valget av lyslinger avhenger for eksempel av hvilken stil du har i miljøet der lyslenken skal sitte og hvor lenge du ønsker å lyse. Vi har en rekke forskjellige typer lysslinger med forskjellige stiler, farger, lengder og lysstyrke. Du kan velge et lysslinger som er koblet til en stikkontakt, et som drives av solceller eller et batteridrevet lysslinge. Tenk på hva du vil oppnå med lyslenken din; lyse opp noe, skape en koselig atmosfære eller dekorere et bestemt sted? Det er viktig å velge en lysslinge til utendørs bruk hvis du skal ha den på balkong, terrasse eller i hagen.
  • Hvor kan jeg ha lyslenken min?

    Du kan faktisk ha lyslenker omtrent overalt. De ser flotte ut både på fasaden og i busker og trær. En lyslenke som sitter på en hylle kan skape en deilig effekt og en lyslenke på en balkong er hyggelig både om vinteren og i mørke augustnetter. Med en lyslenke langs kanten av bordet kan du forbedre rammen for en fest.
  • Kan jeg ha flere lyslenker?

    Jo, flere lyslenker du har, jo koseligere og vakrere blir det. Siden de fleste er led-lenker, bruker det ikke mye strøm å ha mange lyssløyfer, både ute og inne. Så pynt både hagen og hjemmet med lysets glede!