Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 112 produkter
1
...
5

Populære filtreringer

Bordlampen er nok en av de mest brukbare lampene. Den passer litt overalt i ditt hjem, alt fra entreen til kjøkkenet eller soverommet. Felles for alle bordlamper er det naturlig myke lyset de avgir, ikke for sterkt, men heller ikke for svakt. Og det finnes fantasi i bordlampens utforming. På Trademax finner du mengder av varianter å velge blant. Alt fra lamper utformet på fantasifulle måter som passer perfekt i barnerommet, til litt mer stilrene og moderne - utmerket både i entreen og på nattbordet.

Bordlamper kan gjøre en stor forskjell i hjemmet!

Bordlamper er kanskje små, men er av stor betydelse for ditt hjem og din innredning. Med en bordlampe kan du enkelt skape en helt ny følelse i rommet ved å punktbelyse deler av rommet som ikke taklampen når. Du kan også velge å stilfullt fremheve deler av din innredning eller vakre innredningsdetaljer ved å rette lyset dit. Eller så velger du kanskje å la selve bordlampen i seg stå i sentrum. Hos Trademax finner du bordlamper i en mengde ulike stiler og former.  Velg blant alt fra bordlamper i retrostil til moderne design i messing eller kobber. Hos oss finner du også stilrene og enkle bordlamper i tre og krom og litt mer eksklusive modeller i krystall. 

Innredningstips for bordlamper

Fordelen med bordlamper er at du smidig kan forflytte dem rundt i hjemmet, og på den måten variere din innredning. En vakker bordlampe på nattbordet kan løfte hele soverommet. Dessuten er den utmerket som lesebelysning. Eller hvorfor ikke la en stilig bordlampe få ta plass på kommoden i entreen og bli et blikkfang når du får gjester? En bordlampe er nesten en nødvendighet i kosehjørnet både for å skape en behagelig stemning og for at du praktisk kan justere belysningen etter behov når det er på tide til å slappe av med en avis. 

En bordlampe fungerer også utmerket som vindusbelysning. Du kan med fordel kjøpe en bordlampe som du kan bytte ut lampeskjermen på. På den måten behøver du ikke kjøpe en helt ny lampe om du vil bytte den ut, det er nok å bytte ut skjermen! Både billigere og smidigere! 

Uansett hvilken type bordlampe du er ute etter kan vi love deg at du kommer til å finne noe som passer akkurat ditt hjem i Trademax’ brede sortiment. Utforsk vårt sortiment på nett og la deg bli inspirert til å lyse opp ditt hjem på en stilfull måte når mørket smyger seg på. Velkommen til Trademax!