Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 1258 produkter
1
...
53

Det er med riktig belysning du skaper en fin atmosfære i hjemmet ditt. Du kan ha punktbelysning, men den må alltid suppleres med en stilig stue lampe. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av vakre stue lamper og lamper du kan ha over sofabordet. Du kan velge å ha en dekorativ lampe med stang eller kjede som fanger oppmerksomhet eller en diskret taklampe midt i rommet. Det viktigste med en stue lampe er at den gir tilstrekkelig lys og den stemningen du ønsker å ha i hjemmet ditt. Du kan også montere en dimmer til lampen for å justere lysstyrken.

Opprett en herlig atmosfære med en stue lampe

Hvordan velger jeg riktig stue lampe?

Når du velger blant de vakre lampene du finner hos oss på Trademax, må du først tenke på hvor høyt taket ditt er og om du vil ha en stue lampe som henger ned litt i rommet. Det finnes modeller du kan bruke som lampe over et sofabord og stue lamper som er mer diskrete og sitter akkurat i takhøyde.

Hva skiller forskjellige stue lamper fra hverandre?

Den største forskjellen mellom de stue lampene du finner hos oss på Trademax er om de henger ned fra taket og på den måten supplerer innredningen, eller om de er mer diskrete. Alle modellene gir det lyset du trenger i stuen. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av vakre stue lamper, fra klassiske lampekroner med glassprismer til stilrene stue lamper i moderne design.

Kan jeg bruke LED i en stue lampe?

De moderne LED-pærene som produseres nå kan brukes til alle modeller av stue lamper. Sokkelen er den samme, og de finnes i varierende lysstyrke og størrelse. Når du velger LED til din stue lampe, reduserer du strømforbruket ditt og kan derfor la stue lampen din være på lengre. Hvis du har spørsmål om stue lampene som er tilgjengelige hos oss på Trademax, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.