Hopp over overskriften og gå videre.

Sommerens lave priser - best akkurat nå!

Viser 24 av 28 produkter
12

Balkong, altan eller hagen – velg å pynt din uteplass med et praktisk og fint barbord. Barbord til alle mulige bruk. De kommer i forskjellige materialer, farger, former og kan få din uteplass til å blomstre under hele sommeren. Vi tilbyr billige og stilige barbord i tre, aintwood og aluminium. Kombiner med din innredningsstil og gjør uteplassen til et hjemmekoselig og personlig sted å være på. For deg som søker noe mer enn et frittstående barbord finnes det ferdige spisegrupper å komplementere uteplassen med. Gjør dine drømmer om en behagelig og hyggelig uteplass til virkelighet med et barbord fra Trademax. 

Velg barbord til uteplassen

Under sommerhalvåret blir det forhåpentligvis mange varme og sene kvelder som tilbringes på uteplassen. For å få en vellykket sommer og for at din uteplass alltid skal glinse, kan du gjøre den ekstra fin med våre fine barbord til utebruk. Med enkle former og spreke farger kan et barbord bidra til å løfte din uteplass på en elegant og stilfull måte. Mulighetene er uendelige.  


Vi tilbyr barbord i kvalitative materiale til utendørsbruk i:

 

  • ​Tre
  • Aintwood
  • Aluminium

For å gi dine hagemøbler et langt liv er det viktig at de blir tatt godt vare på. Det trenger ikke skje hver dag, men det holder å vedlikeholde de et par ganger i løpet av året. Hos oss på Trademax finner du blant annet en treolje i form av en spray som du kan benytte deg av for å beholde utseende på barbordet i tre. Tre er et levende materiale og kan lett påvirkes av nedbør, noe som gjør at det kan få sprekker. En lett måte å beholde glansen på et lett og enkelt sett kan du benytte deg av våre vedlikeholdsprodukter.
 
Aluminium er et materiale med høy kvalitet som krever lite vedlikehold. Det er en fordel for deg som ikke vil bruke dagene dine på vedlikehold av hagemøblene. Velg et barbord i aluminium og få en herlig og lang sommer på uteplassen. Velkommen til Trademax!