Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Praktiske og holdbare loungebord

64 stk produkter
Viser 24 av 64 produkter
1
...
3

Å ha et loungebord utendørs på balkongen eller i hagen gjør naturligvis miljøet hyggeligere og mer hjemlig. Men et loungebord er også et praktisk møbel, som for eksempel kan brukes som avlastningsbord til å servere lunsjbufféen eller snittene på. Bruk litt tid på å finne et loungebord som passer både til din loungegruppe og til dine øvrige hagemøbler, din uteplass og dine behov. Vi har loungebord av materialer som kunstrotting med topplate i herdet glass, som gjør bordene holdbare og i prinsippet vedlikeholdsfrie.  

Kompletter din sofagruppe med et sofabord til utendørsbruk og nyt sommeren på best mulig måte. Når sommeren er her vil vi bruke dagene våre utendørs og bare nyte at det faktisk er sommer – helst på en sofa med matchende sofabord. Mange avslappende sommerdager tilbringes på uteplassen, og gode hagemøbler gjør at disse anledningene blir enda hyggeligere. På Trademax har vi et stort tilbud på moderne og smakfulle sofabord til utendørsbruk. Bestill ditt sofabord online hos oss på Trademax allerede i dag og se frem til en enkel levering hjem til deg.

 

Loungebord til alle uteplasser

Nå kan du også gi din uteplass en herlig loungefølelse! Med et loungebord ute sammen med noen loungelenestoler eller en loungesofa, kan du enkelt forflytte stuen din utendørs til altanen eller hagen. Trademax har funksjonelle, praktiske og billige loungebord til alle utemiljøer. Noen av våre loungebord har herdet glass i bordplaten og dermed lette å holde rene og pene. Stilrene loungebord med glass er også lette å matche til de fleste stiler og passer overalt. Har du en liten plass å innrede som for eksempel en balkong eller en liten uteplass, er et lite kvadratisk eller rundt loungebord optimalt. 

Mange av våre loungebord er produsert i kunstrotting, et materiale som er tilpasset hagemøbler. Kunstrotting er slitesterkt og behøver nesten ikke noe vedlikehold. Dessuten er kunstrottingmøbler værbestandige og kan uten problem stå ute i vårt nordiske klima og holder seg godt år etter år. På tross av dette anbefaler vi likevel at du beskytter dine hagemøbler med et møbeltrekk når du ikke bruker dem. Det er bra, ikke minst for å minimere rengjøringen før hver utesesong. Trademax tilbyr mange ulike loungebord av høy kvalitet, som vi leverer hjem til deg!

For at dagene dine på uteplassen din skal bli vellykket er det enkelt gjort med et sofabord. Vi tilbyr sofabord til utendørsbruk i ulike stiler og farger. De finnes i ulike stilsikre materialer som kunstrotting, aluminium, stål og tre – garantert et som passer deg og din uteplass. 

Et sofabord til utendørs bruk er et takknemlig møbel og kan forenkle mange av dine stunder ute. Vi har fine sofabord som du kan bruke for å gjøre din innredning komplett. Vi tilbyr blant annet sofabord til utendørsbruk med smale svarte aluminiumsben kombinert med en glassbrikke på toppen. Fordelen med våre sofabord er at de er fleksible og kan anvendes til mange ulike formål. Velg å ha det som et avlastningsbord der du kan sette drikken din eller pynt den med fine lysestaker, blader og aviser.

Trademax har et bredt utvalg av sofabord til utendørsbruk til deg og din uteplass og de finnes i en mengder ulike farger: 

  • Hvit
  • Svart
  • Brun

Et sofabord på uteplassen din forsterker den hjemmekoselige og innbydende følelsen som man i blant ønsker. Velg og vrak blant våre runde, firkantede, lave og høye sofabord. Forstørr din uteplass med et sofabord og sett det i fokus. Match det med resterende møbler og kombiner med herlige pudrete pasteller, mønster og friske trendy detaljer. Glem ikke at vi har lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett!