categoryTopBlock

Praktiske og holdbare loungebord

110stk. produkter
Hagebord
Kampanje

Å ha et loungebord utendørs på balkongen eller i hagen gjør naturligvis miljøet hyggeligere og mer hjemlig. Men et loungebord er også et praktisk møbel, som for eksempel kan brukes som avlastningsbord til å servere lunsjbufféen eller snittene på. Bruk litt tid på å finne et loungebord som passer både til din loungegruppe og til dine øvrige hagemøbler, din uteplass og dine behov. Vi har loungebord av materialer som kunstrotting med topplate i herdet glass, som gjør bordene holdbare og i prinsippet vedlikeholdsfrie.  

Loungebord til alle uteplasser

Nå kan du også gi din uteplass en herlig loungefølelse! Med et loungebord ute sammen med noen loungelenestoler eller en loungesofa, kan du enkelt forflytte stuen din utendørs til altanen eller hagen. Trademax har funksjonelle, praktiske og billige loungebord til alle utemiljøer. Noen av våre loungebord har herdet glass i bordplaten og dermed lette å holde rene og pene. Stilrene loungebord med glass er også lette å matche til de fleste stiler og passer overalt. Har du en liten plass å innrede som for eksempel en balkong eller en liten uteplass, er et lite kvadratisk eller rundt loungebord optimalt. 

Mange av våre loungebord er produsert i kunstrotting, et materiale som er tilpasset hagemøbler. Kunstrotting er slitesterkt og behøver nesten ikke noe vedlikehold. Dessuten er kunstrottingmøbler værbestandige og kan uten problem stå ute i vårt nordiske klima og holder seg godt år etter år. På tross av dette anbefaler vi likevel at du beskytter dine hagemøbler med et møbeltrekk når du ikke bruker dem. Det er bra, ikke minst for å minimere rengjøringen før hver utesesong. Trademax tilbyr mange ulike loungebord av høy kvalitet, som vi leverer hjem til deg!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Form
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje