Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Hagebord & spisebord ute

495 stk produkter
Ileggsplater hagebord
Ileggsplater hagebord
Viser 24 av 495 produkter
1
...
21

Populære filtreringer

Spisebord utendørs er perfekte hagemøbler for å skape hyggelige stunder på altanen, i hagen eller på din balkong. Om du er på jakt etter et lite, stort, kvadratisk eller rundt hagebord eller spisebord, kan du regne med å finne det på Trademax! Får du ofte gjester kanskje du behøver et langt spisebord utendørs eller et forlengningsbart hagebord. Et rundt spisebord er alltid praktisk og skaper en trivelig stemning blant gjestene. Vi leverer dine hagemøbler raskt og sikkert, helt hjem til deg!

Holdbare og værbestandige hagebord og spisebord ute

Hvilken type av spisebord eller hagebord du skal velge er avhengig av saker som for eksempel hvordan uteplassen ser ut. Men du behøver også ta hensyn til hvor mange personer som skal få plass ved bordet. Har du allerede hagestoler, hvor brede er de? Pass på at stolene får plass rundt bordet og at det ikke blir for trangt å sitte og spise. Kanskje behøver ditt hagebord en tilleggsplate, som forlenger bordet når dere blir mange. Noen av våre spisebord har en ileggsplate inkludert i prisen, og andre har platen som tilbehør. Noen har en butterflyplate, som med et enkelt håndgrep fells ut og sammen når det ventes gjester. Foretrekker du et kvadratisk, ovalt eller rundt spisebord? Det finnes fordeler med alle former, tenk på hva som passer din uteplass og dine behov best.

Våre spisebord er produsert av materialer som:

  • Kunstrotting
  • Naturrotting
  • Aluminium
  • Teak
  • Aintwood
  • Tre 
  • Gaumo™
  • Plast 

De fleste av materialene over krever i prinsippet svært lite vedlikehold og kan stå ute året rundt. Velger du et trebord eller et i teak, behøver det selvfølgelig litt mer omsorg og beskyttelse. Uansett hvilken type av materiale du velger anbefaler vi likevel at du bruker et møbeltrekk, som beskytter bordet mot vær og vind.