Sidebord

58 stk produkter
550785(3).jpg

Et sidebord er en utmerket måte å skape mer plass, både for oppdekking og avlastning, og ikke minst for pynt og dekorasjoner. Hos oss på Trademax finner du flere ulike sidebord i forskjellige stiler og modeller, for både innendørs- og utendørsbruk. Samtlige av god kvalitet og til helt ålreite priser.

Maks avlastningsflatene med et lekkert sidebord

Hvordan kan jeg plassere et sidebord ute?

Det finnes en mengde ulike muligheter for hvordan du kan plassere et smidig sidebord utendørs. Takket være at sidebord er ganske små i størrelsen, er de både lettplasserte og smidige å flytte rundt, når behovet finnes. Du kan for eksempel plassere ditt nye sidebord ved siden av sofaen for en ekstra avlastningsflate, eller bruke det som sofabord om du bare vil ha et lite bord til din hagesofa. Kanskje vil du bruke sidebordet som et lite blomsterbord på din balkong?

Hva er bra å tenke på når det gjelder sidebord for utendørsbruk?

Akkurat som for alle andre typer av hagemøbler gjelder det at et sidebord tåler å stå utendørs, og ikke blir skadet av vær og vind. Her på Trademax tilbyr vi flere lekre og prisgunstige sidebord og mindre sofabord som er perfekt tilpasset for å kunne stå utendørs.

Er sidebord enkle å montere selv?

I vårt sortiment finner du kvalitetssikrede sidebord utendørs av enkle, men stabile konstruksjoner, som uten problem monteres sammen med vanlige verktøy. Vi synes nemlig at det skal være lett for alle å innrede og møblere, ute som inne, enten du er hjemmefikser eller proffbygger.

Hvordan handler jeg et sidebord utendørs online?

Vi på Trademax har gjort det enklere enn noensinne å handle på nettet, uansett om det gjelder småsaker, møbler eller uhåndterlige byggematerialer. Ta en titt på vårt rimelige utvalg, og bestill ditt nye sidebord billig og bekvemt online på trademax.no!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager