Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 128 produkter
1
...
6

Populære filtreringer

Trademax’ cafebord er perfekte til mindre arealer og uteplasser. Bruksområdene er mange og det er helt opp til deg hvordan kafebordet skal brukes eller hvor det passer best inn i din øvrige innredning. Takket være våre mange kafebord modeller er det mulig for deg å velge og vrake slik at du finner akkurat ditt favorittbord. Våre cafébord er ofte sammenleggbare og stablingsbare som gjør at de er smidige å flytte rundt på uteplassen samt er lette å oppbevare når de ikke brukes. Gjør ditt favorittsted enda hyggeligere med et vakkert og praktisk cafébord!

Stort utvalg av kafebord

Leter du etter et nett og bekvemt cafebord? Her på Trademax tilbyr vi en mengde flotte små cafébord som passer perfekt til din lille hjemmecafé, på uteplassen eller balkongen. Du kan også bruke et cafébord som en avlastningsflate til å stille krukker, blomster og lykter på, samt koppen med morgenkaffen og avisen. Cafébord er lette å flytte på uteplassen og i hagen, og det er bare fantasien som setter grenser for bruksområdene. De fleste av våre hagemøbler krever dessuten ikke noe særlig vedlikehold. Bare de hagemøblene som er produsert av naturmaterialer, som naturrotting og ekte tre, krever mer vedlikehold og bør være innendørs. Bruker du hagemøbler av naturmaterialer utendørs bør de stå under tak for å ikke bli skadet av fukt, sol og kulde.

  • Tre
  • Stål
  • Jern og støpejern
  • Akasie
  • Polypropylen
  • Aluminium
  • Naturrotting

Noen av cafébordene har en bordplate i herdet glass. Her finnes både runde og firkantede små cafébord, og selvfølgelig kan du kjøpe matchende stoler til bordet, om du ønsker det. På denne måten skaper du enkelt en koselig liten cafégruppe, akkurat som på caféen!