categoryTopBlock

Praktiske og fine sofabord utendørs

93stk. produkter
Hagebord
Kampanje

Kompletter din sofagruppe med et sofabord til utendørsbruk og nyt sommeren på best mulig måte. Når sommeren er her vil vi bruke dagene våre utendørs og bare nyte at det faktisk er sommer – helst på en sofa med matchende sofabord. Mange avslappende sommerdager tilbringes på uteplassen, og gode hagemøbler gjør at disse anledningene blir enda hyggeligere. På Trademax har vi et stort tilbud på moderne og smakfulle sofabord til utendørsbruk. Bestill ditt sofabord online hos oss på Trademax allerede i dag og se frem til en enkel levering hjem til deg.

 

Velg ditt sofabord til utendørsbruk hos Trademax

For at dagene dine på uteplassen din skal bli vellykket er det enkelt gjort med et sofabord. Vi tilbyr sofabord til utendørsbruk i ulike stiler og farger. De finnes i ulike stilsikre materialer som kunstrotting, aluminium, stål og tre – garantert et som passer deg og din uteplass. 

Et sofabord til utendørs bruk er et takknemlig møbel og kan forenkle mange av dine stunder ute. Vi har fine sofabord som du kan bruke for å gjøre din innredning komplett. Vi tilbyr blant annet sofabord til utendørsbruk med smale svarte aluminiumsben kombinert med en glassbrikke på toppen. Fordelen med våre sofabord er at de er fleksible og kan anvendes til mange ulike formål. Velg å ha det som et avlastningsbord der du kan sette drikken din eller pynt den med fine lysestaker, blader og aviser.

Trademax har et bredt utvalg av sofabord til utendørsbruk til deg og din uteplass og de finnes i en mengder ulike farger: 

  • Hvit
  • Svart
  • Brun

Et sofabord på uteplassen din forsterker den hjemmekoselige og innbydende følelsen som man i blant ønsker. Velg og vrak blant våre runde, firkantede, lave og høye sofabord. Forstørr din uteplass med et sofabord og sett det i fokus. Match det med resterende møbler og kombiner med herlige pudrete pasteller, mønster og friske trendy detaljer. Glem ikke at vi har lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett!
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Form
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje