Barstol

15 stk produkter
Kampanje
2002458(3).jpg

Hos oss på Trademax finner du eksklusive og billige barstoler til utendørsbruk. Om du har et høyt barbord på uteplassen er en trendy barstol en selvklarhet å komplementere med. Det gir din uteplass et enhetlig og elegant utseende og kan kombineres med mange ulike innredningsstiler. Vi tilbyr barstoler til utebruk i materialene aluminium og tre som er holdbare og tåler mye. Barstolene krever lite vedlikehold og får uteplassen til å blomstre – hele sommeren. Våre barstoler finnes i klassisk hvit og svart. Klikk hjem barstoler til en billig penge online til deg og din uteplass hos oss på Trademax!

Velg en stilren barstol til uteplassen

Nyt av en hyggelig frokost eller en herlig middag i kveldssolen på din uteplass med familie og venner på trendy barstoler fra Trademax. Vi tilbyr blant annet barkrakker som bidrar til en elegant og luksuriøs følelse. De har et enkelt, stilrent design og er et perfekt valg for deg som vil ha en litt mer eksklusiv følelse på terrassen. Barstolene er fleksible og kan plasseres på de fleste overflater. Det er perfekt å benytte seg av barstoler på uteplassen uansett om du har en hage, balkong eller altan.
 

Vi tilbyr barstoler til utebruk i farger som: 

  • ​Hvit
  • Grå
  • Svart 

Hvite barkrakker til utendørs bruk er et klassisk valg og kan enkelt kombineres med mange innredningsstiler. De svarte og grå barstolene går aldri ut på mote så de kan gjøre uteplassen fin år etter år. For deg som ikke har et barbord til barstolene kan du finne billige barbord her. Det er fint å kombinere et høyt bord med høye stoler – det skaper et jevnt nivå på uteplassen din. For deg som er på jakt etter noe mer enn frittstående barstoler, tilbyr vi også mengder av ferdige spisegrupper

Våre barstoler til utebruk kommer i ulike kvalitative og trendy materiale som tre, aluminium og stål. Gjør din uteplass til et høydepunkt under sommersesongen med hjelp av barstoler fra Trademax. 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje