Hagestoler og spisestoler til utendørsbruk

Gode hagestoler og spisestoler til utendørsbruk skal heve både det estetiske i hagen og sittekomforten til deg og dine gjester. Hos Trademax finner du en mengde ulike hagestoler å velge og vrake mellom. Her finnes alt fra bekvemme, regulerbare utelenestoler til enklere hagestoler, caféstoler, stablestoler og klappstoler som er smidige å stable og ta fram når du venter gjester. Vi har funksjonelle og lekre spisestoler til utendørsbruk, i værbestandige materialer som knapt behøver noe vedlikehold – for en deiligere og mer avslappende sommer!  

Stort utvalg av hagestoler og spisestoler til utendørsbruk

Våre spisestoler og hagestoler finnes i en mengde ulike modeller og utførelser. Hvilken hagestol som passer deg, din hage og dine behov, kan du nok best avgjøre selv. Men behøver du inspirasjon og/eller svar på spørsmål innen ditt kjøp av hagemøbler, kan du alltid se igjennom vår nettside eller kontakte vår dyktige kundeservice. Vårt sortiment er omfattende – her finner du posisjonsstoler, regulerbare utelenestoler, stablestoler, caféstoler, loungestoler for å bare nevne noen av våre produkter. Selvfølgelig har vi også mengder av matchende puter til hagestoler. Ved å kjøpe en stolpute eller posisjonspute til din hagestol, kan du sitte ekstra godt ekstra lenge, samtidig som du får herlige farger i ditt utemiljø.

I vårt sortiment finner du også for eksempel solstoler, strandstoler og Baden Baden-stoler som er like herlige en solrik dag på stranden, som i skyggen under pæretreet i hagen. Vil du komplettere med en parasoll eller en paviljong kan du lett finne det også. Vi anbefaler å bruke møbeltrekk på alle dine hagemøbler når du ikke bruker dem. På denne måten kan du holde dem fine ekstra lenge.