Hagestoler og spisestoler til utendørsbruk

423 stk produkter
1752180(2).jpg

Hos oss på Trademax finner du billige hagestoler og spisestoler til utendørsbruk. De forhøyere det estetiske på din uteplass og øker sittekomforten hos deg og dine gjester. Vi tilbyr deg og din uteplass klassiske, moderne og luksuriøse hagestoler og spisestoler til utendørsbruk. De finnes i ulike farger, former og værbestandig materiale som krever minimalt med vedlikehold – alt til en enda herligere sommer! Om du allerede har en komplett spisegruppe på uteplassen kan du velge å kjøpe en utestol og bruker den som en vakker innredningsdetalj, helt etter din egne smak. Skap mer plass til gjestene med utestolene i material som trender. 

Stort utvalg av hagestoler og spisestoler til utendørsbruk

Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvilke materialer du skal velge til de nye spisestolene som kan stå ute? Vi hjelper deg – gå for kunstrotting eller aluminium. 
 

Kunstrotting 

Spisestoler og hagestoler til utendørsbruk i kunstrotting er et trendy alternativ for deg som vil skape en litt luksuriøs bohemsk atmosfære på din uteplass. Det er både miljøvennlig og krever lite vedlikehold for deg som ikke vil bruke timer på å holde stolene dine rene i sommer. Velg etter din stil og behov. Åpne opp for detaljer og innred uteplassen med spisestoler av kunstrotting. Benytt deg av ulike fargekombinasjoner for å skape en stemningsfull og hyggelig uteplass. 
 

Aluminium 

Hos oss på Trademax finnes det et stort utvalg av spisestoler til uteplassen din i materialet aluminium. Det er vedlikeholdsfritt og kan kombineres fint med andre materialer. Vi har blant annet spisestoler til uteplassen i stoff matchende med svarte minimalistiske aluminiumsben.
 
De stilrene utestolene kommer i nøytrale farger som: 
  • Hvit
  • Lysegrå
  • Svart 
Gi din uteplass en hjemmekoselig følelse og innrede med klassiske spisestoler med et innslag av design og luksuriøst. Vær ikke redd for å kombinere og matche utestoler i ulike stiler. Finn mer inspirasjon hos oss på Trademax! 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager