Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 92 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

Blant dine hagemøbler er en posisjonsstol en gitt favoritt når du skal slappe av utendørs. De er ikke bare bekvemme til middagen - du kan også lene deg tilbake og ta en høneblund i solen etter maten! Trademax har et bredt utvalg av pene og billige posisjonsstoler fra velkjente varemerker som Hillerstorp. Her finner du også puter til din posisjonsstol slik at du kan sitte ekstra komfortabelt. Vi har posisjonsstoler i aluminium, plast, tre eller kunstrotting, i mange farger og stiler. Svarte, grå eller hvite posisjonsstoler smelter flott inn i ditt grønne utemiljø!

NYT I EN POSISJONSSTOL I SOMMER!

Hva er en posisjonsstol?

En posisjonsstol er et pent og funksjonelt utemøbel til din hage eller altan. Ettersom den er stillbar i ulike posisjoner er det mulig å variere, slik at du får ulik helning på ryggstøtten, avhengig av situasjon. Når det er på tide å spise lunsj eller middag, kan det for eksempel være behagelig å sitte i en oppreist stilling, mens du etterpå kanskje vil lene deg tilbake og fordøye maten. En posisjonsstol fungerer dessuten ypperlig som solstol, spesielt om du kombinerer den med en fotskammel og en myk sittepute.

Hvilke materiale har Trademax posisjonsstoler?

Hos oss på Trademax finner du posisjonsstoler i mange ulike materialer, så det finnes garantert en posisjonslenestol eller posisjonsstol som passer din stil. Du kan blant annet velge mellom posisjonsstoler i aluminium, plast, kunstrotting, tre eller teak. Vi har også de fleste ulike farger å velge mellom. Kanskje vil du ha en hvit posisjonsstol tre, eller en svart posisjonsstol i aluminium. Forhåpentligvis finner du de rette posisjonsstolene for deg!

Ved hvilke anledninger er en posisjonsstol brukbar?

Sommeren er kort, så pass på at du får ut det meste av din nye posisjonsstol, og ta den frem så fort solen titter frem. En posisjonsstol kan brukes året rundt, men avhengig av materiale kan du måtte ta den inn eller beskytte den visse deler av året. Med en fin og bekvem utestol, som posisjonsstolen, gir du deg selv muligheten til høyeste mulige nytelser når helst lysten smyger seg på. En posisjonsstol kan du bruke du vil spise, hvile, sole deg eller omgås nære og kjære.

Har dere på Trademax tilbehør til min nye posisjonsstol?

Selvfølgelig har vi tilbehør til dine nye posisjonsstoler. En sittepute gjør ikke bare stolen mer komfortabel, du hever også nivået på uteplassen rent visuelt. Ta en titt på vårt brede sortiment av puter til posisjonsstoler. Vi har også flotte pledd, tepper og herlige puter som passer utmerket til dine posisjonsstoler når solen har gått ned og kveldsbrisen smyger seg på!

P.S. Glem ikke å beskytte deg fra solen når den står som høyest, hvorfor ikke med noen av våre parasoller eller solseil?