Posisjonsstol

133 stk produkter
1912797(1).jpg

Blant dine hagemøbler er en posisjonsstol en klar favoritt når du skal slappe av utendørs. De er ikke bare bekvemme til middagen – du kan også lene deg tilbake og ta en høneblund i solen etter maten! Trademax har et bredt utvalg av lekre og billige posisjonsstoler fra velkjente varemerker som Hillerstorp. Her finner du også sitteputer til din posisjonsstol, slik at du kan sitte ekstra godt. Vi har posisjonsstoler av aluminium, plast, tre eller kunstrotting, i mange farger og stiler. Svarte, grå eller hvite posisjonsstoler smelter flott inn i ditt grønne utemiljø! 

Nyt i din posisjonsstol i sommer!

En posisjonsstol er et lekkert og funksjonelt hagemøbel til hagen eller altanen. Da den er justerbar i ulike nivåer, kan den stilles slik at du får ulike helninger på ryggstøtten, avhengig av hva du ønsker. Når det er på tide å spise lunsj eller middag, kan det for eksempel være behagelig å sitte i en mer rett posisjon, mens du etterpå kanskje vil lene deg tilbake og bare la maten sige. En posisjonsstol passer dessuten ypperlig som solstol, spesielt om du kombinerer den med en fotskammel og en myk sittepute.

Hos Trademax finner du blant annet posisjonsstoler av:

  • Aluminium
  • Plast
  • Kunstrotting
  • Tre
  • Teak
  • Hvit
  • Svart
  • Nydala posisjonsstol

Sommeren er kort, så pass på at du får ut det meste av den med flotte hagemøbler. En fin og bekvem hagestol, som posisjonsstolen gir deg mest mulig nytelse på en gang. Her kan du spise, hvile, sole deg og omgås med nære og kjære. Ta også en titt på vårt brede sortiment av sitteputer til posisjonsstoler. En sittepute gjør ikke bare stolen behageligere, du hever også nivået på uteplassen rent visuelt. Glem ikke å beskytte deg fra solen når den står som høyest, hvorfor ikke med noen av våre parasoller eller solseil? 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Funksjon
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager