Billige strandstoler og luksuriøse campingstoler

12 stk produkter
Kampanje
1283492(1).jpg

Uansett om du er på jakt etter en liten strandstol til late dager på stranden eller en luksuriøs strandstol eller stor campingstol til fisketuren, har vi det du leter etter hos Trademax! Her finner du for eksempel en sammenleggbar campingstol med fotstøtte og nakkepute. Campingstoler av lettvektsaluminium er bærbare, noen modeller kan til og med bæres som en ryggsekk. Vi har alt fra billige strandstoler til multifunksjonelle campingstoler, velg den som passer dine behov best! Dine produkter leveres helt hjem til deg. 

Bærbar og sammenleggbar campingstol

Den klassiske strandstolen er en elsket og ikke minst sommerlig følgesvenn. En lett, flyttbar sitteplass som man kan ta med seg til stranden, fotballkampen, grillkvelden eller utekonserten. Dessuten er den uventet bekvem og enkel å stille fra sitteposisjon til ryggposisjon, og tilbake igjen. Du lurer kanskje på hvorfor det egentlig heter strandstol? Det er helt enkelt fordi at stolen ofte finnes på Brasils hvite strender – en "strand-stol". Vi har høykvalitative, holdbare strandstoler av aluminium og kraftig polyesterstoff.   

Vil du ha en mer luksuriøs variant skal du se på campingstolen, som ofte har både en pute til nakken og en fotskammel som du kan legge føttene på for optimal avslapping. En stol til late dager ved campingvognen eller på fisketuren. En stol der du kan jobbe, spise og til og med sove. Dessuten er den sammenleggbar og du kan enkelt felle den sammen til en smart og lettbåret ryggsekk når du skal transportere stolen eller har den med på turen. Trademax tilbyr gode campingstoler i en rekke herlige farger. Her finner du også lettvekts campingsenger som kan felles ut og slås sammen, perfekt for deg som ikke liker å ligge rett på sanden når du er på stranden. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje