Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 257 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

I denne kategorien har vi samlet sommerens herligste og kanskje viktigste hagemøbler, nemlig solsenger og solvogner! Strekk deg ut på en solseng med puter og nyt solens varmende stråler, eller kryp inn i skyggen under en parasoll og lukk øyene en stund. Velg en solseng av kunstrotting, plast eller aluminium. Trademax har billige solsenger fra kvalitetsmerker som for eksempel Hillerstorp. Er du ute etter å kjøpe solseng med tak eller hjul finner du også det hos oss. Kjøp din solseng eller solvogn online hos Trademax og få den levert hjem til deg! 

Funksjonelle og fine solmøbler

For oss på Trademax er det viktig at du kan finne hagemøbler som er optimale for akkurat deg og din hage. Det er derfor vi har et så pass stort sortiment av hagemøbler og solmøbler. Hva er vel en flott sommerdag når du har fri uten en meget behagelig solstol eller solseng? Trademax tilbyr solsenger og solvogner i mange ulike modeller, farger og utførelser. Alle solsengene i vårt sortiment kan felles ned til en liggeposisjon, og opp igjen når du vil lese eller spise i en sittende stilling. Våre solstoler ikke bare lekre å se på - det finnes også mange solmøbler med smarte funksjoner. For eksempel kan du velge en solseng med hjul som er smidig å flytte rundt på altanen, etter solen eller skyggen. Vi har også en solseng med tak som fungerer som en liten parasoll fastmontert i stolen. For deg som vil kunne ta med deg solstolen til stranden eller parken, finnes også lette sammenleggbare solsenger av aluminium.

Trademax har populære modeller som for eksempel:

  • Nydala solseng
  • Daytona solvogn
  • Bahamas solseng
  • Menorca solseng

Mange av våre solsenger og solvogner er produsert av værbestandig kunstrotting. Hos oss finner du også solstoler av aluminium og textilene. Våre hagemøbler er produsert av høykvalitative materialer og kommer fra velkjente hagemøbelleverandører som Hillerstorp og Comfort Garden. Materialene er meget holdbare og mange er nesten helt vedlikeholdsfrie, som gir deg enda mer fritid på sommeren. Kompletter din solseng eller solvogn med en bekvem pute og fiks din egen personlige stil i hagen!