Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 22 av 22 produkter

Trademax tilbyr praktiske og billige klappstoler og caféstoler i ulike stiler og utførelser slik at du skal kunne finne den stolen som passer din uteplass best. Cafemøbler er perfekte på litt mindre uteplasser, som balkonger og altaner. De fleste av våre klappstoler er stablingsbare og/eller sammenleggbare som gjør at de er lette å oppbevare når de ikke brukes. Uansett om du er ute etter en klappstol til balkongen, til campingen, eller om du leter etter hvite cafestoler av tre eller aluminium, har vi garantert passende varianter på lager! 

Klappstoler ute eller inne

Med ekstra klappstoler ute på din uteplass har du alltid plass til flere gjester. Klappstoler og cafestoler er som oftest stablingsbare og sammenleggbare, som gjør at de kan oppbevares på en liten yte for å enkelt bli plukket frem når det er tid for sommerfest eller grillfest. Deilige hagestoler er alfa og omega for at du og familien med venner skal trives utendørs. På denne måten kan innendørsmiljøet flyttes ut og dere får flere ekstra rom i hjemmet. Er uteplassen en modell større, kan du innrede flere små rom slik at dere kan flytte rundt etter solen eller skyggen. Avskjerm med vindskjerming og planter, sett opp lysslynger og lykter, så kan dere sitte ute selv når det begynner å skumre – den perfekte måten til å nyte hagen til fulle på. Tepper, puter, sitteputer og en terrassevarmer hever kosefaktoren ytterligere. Tenk på hvordan du vil innrede dine små "uterom", hvilke hagemøbler og fremfor alt hvilken type av hagestoler passer best? Hos Trademax finner du caféstoler og klappstoler til alle uteplasser og hager. Ta gjerne en titt online for å få inspirasjon! 

Trademax tilbyr høykvalitative hagemøbler i klassisk og trendy design til lave priser. Vi leverer dessuten helt hjem til deg!