Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Skrivebord glassplate

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

Populære filtreringer

Et skrivebord med glassplate gir en moderne og lett design samtidig som det er stilrent og lett å plassere. Et skrivebord med glassplate passer like godt sammen med en kjølig og diskret nordisk design som med en rustikk industriell innredning med nakne murvegger. Ta en titt hos oss på Trademax og finn prisgunstige skrivebord med glassplate som passer hjemme hos deg.

Design hjemmet ditt med et skrivebord i glass

Er det en risiko for at skrivebordet mitt i glass kan sprekke?

Du trenger ikke å være bekymret for at glasset sprekker på skrivebordet med glassplate. Materialet som brukes til skrivebordet er herdet glass og er svært holdbart. Det tåler moderat trykk og temperaturforskjeller, samt er motstandsdyktig mot riper. Hvis du har spørsmål om skrivebordets holdbarhet, er du alltid velkommen til å kontakte Trademax kundeservice.

Hvordan rengjør jeg skrivebordet mitt med glassplate?

Du rengjør skrivebordet ditt med glassplate med en myk klut. Hvis det er støvete, er det enklest å bruke en tørr klut. Ellers kan du fukte kluten med lunkent vann og rengjøre skrivebordet sammen med litt såpe. Glassplaten er laget av herdet glass og er svært holdbar, men som med alle materialer bør man være litt forsiktig under rengjøringen. Bruk ikke harde børster, stålull eller lignende, da aggressiv rengjøring kan lage riper selv i herdet glass.

Er et skrivebord med glassplate tungt?

Skrivebordet med glassplate er laget av herdet glass som er solid til tross for at det er ganske tynt. Dette betyr at skrivebordet ikke er tyngre enn andre skrivebord, og det er enkelt å flytte det rundt for å finne den beste plasseringen hjemme.