Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Skrivebord tre

389 stk produkter
Hjørneskrivebord
Hjørneskrivebord
Hev og senkbart skrivebord
Hev og senkbart skrivebord
Viser 24 av 389 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Hvis du trenger et stilig og funksjonelt skrivebord i tre, har vi et bredt utvalg å tilby hos Trademax. Du kan velge blant forskjellige farger, former, tresorter og størrelser. Kanskje du trenger et solid trebord til hjemmekontoret? Vi har trendy og moderne skrivebord hvis du ønsker det. Hvis du derimot foretrekker et skrivebord i en gammeldags stil, har vi noen fine modeller som kan passe godt. Hvis du trenger oppbevaringsplass til kontorrekvisita og mer, er et skrivebord i tre med hyller og skuffer passende. De kommer i forskjellige utførelser, for eksempel i furu.

Et skrivebord i tre er svært nyttig

Hvordan velger jeg riktig skrivebord i tre?

Tenk først på hvilken interiørstil du har hjemme. Da vil du vite om det passer best med et moderne skrivebord eller et skrivebord i gammeldags stil. Hvis du vil ha et skrivebord i tre som er lett å flytte på, er det hensiktsmessig å velge et skrivebord som ikke er så tungt. Tenk også gjennom hvor du skal plassere skrivebordet. Vi har skrivebord i tre som kan plasseres mot en vegg, i et hjørne eller midt på gulvet.

Hvilket rom passer et skrivebord i tre til?

Et skrivebord i tre passer til alle typer rom. Hvis rommet er lite, har vi flere små og elegante skrivebord hos oss på Trademax. Vi har også mange større størrelser på skrivebord som passer fint i større rom. Uansett hvilket rom det gjelder, har vi et egnet skrivebord i tre.

Hva er fordelen med et skrivebord i mørkt tre?

En fordel med et skrivebord i en mørk tresort er at smuss og flekker ikke er like synlige som på en lys tresort. Det kan bli søl fra for eksempel en kaffekopp eller et vinglass. Et tips er å bruke en underlag til glasset eller koppen hvis du velger et lyst skrivebord.