Skrivebord eik

11 stk produkter
Kampanje
  • Eik
700567(1).jpg

Det er få materialer som er like tidløse som eik. Eik har blitt flittig brukt til å bygge skip, til gulv og til møbler. Et skrivebord av eik kan fås i mange forskjellige farger og nyanser. Hvis man ønsker et litt lysere møbel, kan man lete etter et hvitoljet skrivebord. Hvis man ønsker et virkelig robust skrivebord, kan man finne et i massiv eik. Hos Trademax kan du finne skrivebord i eik som passer like godt i det gamle århundreskiftehuset som i den moderne villaen eller i en ettromsleilighet sentralt i byen.

Tidløst med et skrivebord i eik

Hva slags tre er det i mitt skrivebord i eik?

Treslaget i ditt skrivebord av eik er først og fremst eik. I noen tilfeller er det massiv eik, altså kun eik, og i andre tilfeller kan det være forskjellige materialer, men eiketre er det som utgjør overflaten og møbelets utseende, som eikefiner. Eiketrær vokser i Skandinavia i to varianter, vintereik og sommereik. Treet i begge variantene er veldig likt, det er et tett tre som er robust, tungt og hardt. Det eneste treslaget vi har i Skandinavia som er hardere, er bøk.

Er alle skrivebord av eik tunge?

Nei, hos oss på Trademax kan du finne lettere skrivebord av eik. Noen skrivebord er litt mindre og dermed lettere. Andre har litt lavere vekt fordi de er laget med eikefiner i stedet for massiv eik. Ta en titt på vårt utvalg av skrivebord i eik og spør oss gjerne om du trenger hjelp.

Må jeg montere skrivebordet i eik selv?

De fleste skrivebord av eik som du kjøper hos oss, må monteres hjemme. Det er rett og slett mer praktisk å frakte et skrivebord i demontert tilstand. Monteringen er enkel og kan gjøres av personer uten spesialkunnskaper. Du kan også kontakte vår kundeservice på Trademax hvis du har spørsmål om monteringen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materialvalg (1)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje