Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Retro skrivebord

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Populære filtreringer

Et retro eller vintage skrivebord er noe for deg som liker det som var før, men helst vil ha en som er ny og uten skavanker. Det finnes skrivebord av teak i retrostil som vil passe deg som vil ha et skrivebord som ikke krever for mye vedlikehold og er tidløst vakkert.

Retro skrivebord bringer tankene tilbake til svunne tider

Hva er bra med et retro teakskrivebord?

Når du velger et teakskrivebord i retrostil, vet du at det er et møbel som kan vare lenge og ikke krever spesielt mye vedlikehold. Det er stilfull eleganse pakket som et møbel og vil aldri bli gammeldags på retro-markedet. Det du får er et skrivebord i vintage som holder stilen år etter år.

Bør jeg velge et stort eller lite retroskrivebord?

Å velge et stort eller lite retroskrivebord er noe som er personlig. Spørsmålet er nok hvordan du har tenkt å bruke det. Hvis du har mye papirer som skal ligge fremme mens du jobber, kan det være praktisk med et litt større skrivebord. Hvis det bare er datamaskinen som skal opp, er det godt nok med et litt mindre retrobord i teak.

Hva bør jeg tenke på ved kjøp av vintageskrivebord?

Overvei om du er en foranderlig person som stadig skifter stil. Da bør du kanskje ikke bruke pengene dine på et vintageskrivebord, men heller se etter et som er tidløst. Vi på Trademax kan tilby mange fine skrivebord i tillegg til våre retro. Et tidløst skrivebord kan du beholde uansett om du endrer stil eller ikke.