Halifax TV-benk 120 cm

Hvit

-8%
Artikkelnummer: 121552
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde120 cm
Høyde45 cm
Dybde45 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall skuffer2 st
Antall hyller2 st
Øvrig
VaremerkeOcean Delight
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax TV-benk er et meget stilig møbel med 2 skuffer og en hylle som gjør at du har god plass til dine medieenheter. TV-benken har mange fine detaljer og håndtak i antikk messing, Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer i hjemmet. Leveres montert.   

Indre mål: indre mål: H: 14,4 cm x B: 52 cm x D: 35 cm

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakket for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Varemerke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt