Luftmadrass & oppblåsbar madrass

12 stk produkter
2270506(1).jpg

For den som ikke har plass til et permanent gjesterom, skal på camping eller besøke en festival, kan en oppblåsbar madrass være et bra alternativ! Med en luftmadrass fra Trademax får du en ekstra seng som sparer på oppbevaringsplassen uten å kompromisse med sovekomforten. Våre oppblåsbare madrasser er dessuten lette og smidig å bære med seg, samtidig som de er enkle å legge unna uten å ta unødvendig plass. Velg en luftmadrass med praktisk reiseveske – perfekt å transportere med seg på reise!

Tilpass luftmadrassen etter behov og ønskemål

En luftmadrass er en praktisk løsning i mange situasjoner. Hos oss på Trademax finner du oppblåsbare madrasser i forskjellige størrelser og modeller. Velg mellom luftmadrasser som tilsvarer størrelsen av en enkeltseng eller en dobbeltseng. Våre luftmadrasser er laget av slitesterk vinyl med en myk og god overflate til å sove på, den er også bygd opp med plass til mye luft noe som gir en høy komfort. Vi tilbyr også luftmadrasser med innebygde puter for ekstra bekvemmelighet.

Under kaldere årstider kan oppblåsbare madrasser oppleves som kalde. Gjennom å plassere en tynn overmadrass eller en filt på madrassen så isolerer du kulden ute.  
 

Innebygd pumpe – enklere blir det ikke!

Hos oss på Trademax kan du kjøpe oppblåsbare madrasser med innebygd elektrisk pumpe til enkel oppblåsning og lufttømming. Stretching er en naturlig egenskap hos materialet vinyl. Under første bruk kan din luftmadrass bli myk og kreve enda mer luft for å opprettholde ønsket fasthet. Dette er normalt for de første dagene den blir brukt. Før bruk av din luftmadrass med innebygd el-pumpe første gang, følger du instruksjonene under:

  • Fyll madrassen med luft til den er hard, og la den stå uten belastning i ca 1-3 timer. Madrassen kommer til å synke sammen litt. Dette er helt normalt, da trykket i madrassen øker tøyer plasten seg, noe som gjør at trykket i madrassen minsker igjen og madrassen synker sammen. Fyll opp madrassen igjen og gjør samme prosess om igjen til plasten tøyes ut ordentlig og madrassen holder på lufttrykket (kan ta 1-5 ganger).

 

Sikkerhetstips

  1. Hold alltid luftmadrassen helt oppblåst ved bruk.
  2. Vær forsiktig så ikke pumpen blir for varm, og unngå at madrassen eller pumpen kommer i kontakt med vann. 
  3. Unngå at skarpe gjenstander kommer i kontakt med madrassen. Skal du sove utendørs? – Vær ekstra forsiktig sånn at madrassen ikke plasseres på/nære gruskorn. 
  4. Stå, gå eller hopp aldri på luftmadrassen din! 
  5. OBS! Pump ikke i for mye luft på en og samme gang! 
  6. Rengjør luftmadrassen med mild såpeoppløsning. Bruk ikke kjemikalier.
  7. Unngå å oppbevare luftmadrassen din i direkte sollys, eller i minusgrader. 

 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager