Sengegavl

1 375 stk produkter
SALG
900924(1).jpg

Soverommet er det rommet i et hus der vi bruker mest tid i løpet av livet. Det er lite som er viktigere en god natts søvn. Det blir lettere hvis du har et harmonisk, ryddig og pent soverom. Det er ikke bare senger som er viktig, men også hvordan resten av rommet er pyntet og ser ut.

Våkn opp uthvilt etter en god natt. Gi ditt soverom et helt nytt design ved hjelp av enkle metoder! En sengegavl sammen med nakkeputer gir soverommet en avslappende atmosfære, samtidig som du får god støtte til hode når du for eksempel vil lese en bra bok. Det kan skape en balanse, og samtidig gi nytt liv til et viktig rom i huset.

Velg mellom flere forskjellige modeller av sengegavler fra vårt sortiment, vi har alt fra lyse sengegavler i tekstil til mørke paneler av spennende treslag! Du finner garantert noen som passer din smak og som matcher din innredning.

Flotte sengegavler til ditt soverom

Ge ditt soverom et helt nytt design og gjør dit soverom til en enda mer behagelig sted å være. Med en sengegavl med rett farge, form og material kan du forvandle ditt soverom til en fin og harmonisk hvileplass

Finn din perfekte liggestilling. Len deg tilbake mot sengegavlen, slapp av og hvilt ut hele kroppen. Gi deg selv mulighet til å nyte soverommet ditt fullt ut så du kan føle energien kommer tilbake, både mentalt og fysisk. Trademax har samlet et stort utvalg med sengegavler som vi vet kan passe inn i ditt hjem. Velg mellom interessante modeller av både tre og stoff som matcher din seng og øvrig innredning.

Ta en titt på hele sortimentet, eksperimenter med forskjellige fargealternativ for å finne den kombinasjonen som passer best inn i ditt hjem. Kom gjerne inn til noen av våre showrooms i Sverige for å se våre sengerammer. Hyggelige ansatte hjelper deg med å velge sengegavl som passer inn i ditt hjem! Velkommen!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Vaskbar
Varemerke
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Avtagbart stoff
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG