Rotting skap

1 stk produkter
  • Rotting
1154303(13).jpg
Populære filtreringer

Møbler av rotting har kommet tilbake, og finnes nå i lekkert, moderne design. Rotting er et naturmateriale, og hadde sin første fremgang på 1930-tallet når engelskmennene tok med seg de eksotiske møblene fra India og andre deler av Asia. Etter den stilrene funksjonalismen ble rottingmøblene igjen populære på 70- og 80-tallet, og nå er de tilbake igjen. Hos oss på Trademax finner du et stort sortiment av skap i rotting, som gir ditt hjem en naturlig og moderne atmosfære. Rotting er lett å kombinere med annen innredning, og gir et luftig inntrykk.

Stilrene rottingskap

Hvilke fordeler har et skap i rotting?

Rotting er et miljøvennlig og naturlig materiale, som gjør at det passer godt inn i moderne hjem. De rotting skapene som du finner hos oss på Trademax, gir en visuell og fysisk luftig følelse sammenlignet med et massivt skap. Et skap i rotting er lett å flytte, og skjuler på en diskre måte det som oppbevares i skapet.

Hvor kan jeg plassere et rottingskap?

De nøytrale og tidløse skap i rotting som du finner hos oss på Trademax, er laget for moderne hjem. Du kan kombinere et skap i rotting med innredning i tre eller metall, og det passer like bra i en landlig omgivelse som i et bymiljø. Et skap i rotting eller med rottingdetaljer, gir et luftig og elegant inntrykk i stuen, soverommet eller entreen.

Hvordan tar jeg vare på rottingskap?

Siden rotting er et naturmateriale, kan det tørke ut. Tørk derfor regelmessig av dørene til ditt skap i rotting med en fuktig klut, for å beholde fukten i materialet. Skulle det tørke ut, kan du arbeide inn litt olje for rotting i materialet. Har du spørsmål om de rotting skap som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte oss på vår kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materialvalg (1)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)