Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 20 av 20 produkter

Populære filtreringer

 • Hva er fordelene med hjørneskap sammenlignet med andre skap?

  På den ene siden kan du utnytte plassen i et rom med hjørneskap bedre, og på den andre siden er et hjørneskap dypere i midten enn et vanlig skap. Dette betyr at du får optimal oppbevaring med plass til litt større ting også. Et hjørneskap er også en fin interiørdetalj, som myker opp rommet på en måte som vanlige skap sjelden kan.
 • Hva skal jeg tenkte på når jeg velger hjørneskap?

  Tenk på hvor mye ting du trenger for å få plass til i hjørneskapet ditt og velg et som er passe stort for de tingene du tenker å oppbevare, men ha gjerne litt ekstra plass til andre saker også. Noe som er sikkert er at det alltid kommer nye saker du vil få inn i møbelet ditt.
 • Hvordan får jeg hjørneskapet mitt til å passe inn i rommet?

  Velg et hjørneskap som er i samme, eller nesten samme, material og farge som annen innredning. Men tenk også på om du vil at hjørneskapet ditt skal skille seg ut i stedet, som et blikkfang blant møblene. Det kan være veldig fint. Følg gjerne linjene i resten av interiøret, dvs. la hjørneskapet være like høyt som de andre skapene og hyllene.
 • Jeg bor i et eldre hus og hjørnene er ikke alltid rettvinklede, hvordan gjør jeg det?

  Det spiller ingen rolle om hjørnet ikke er i rett vinkel. Bare mål hvordan du vil plassere skapet, og fest en tynn trelist eller et møbeltass på baksiden av skapet for å kompensere for vinkelen.