1274492(1).jpg

BERG

BERG – inspirerer til aktive leketider

Med trampoliner og lekekjøretøy har BERG inspirert barn til mer aktive leketider i over 30 år. La barna tråkke seg inn i en fartsfylt sommer med BERGs pedalbiler.

Hvilke leker fra BERG har Trademax?

Hos Trademax tilbyr vi mange pedalbiler fra BERG. For eksempel den populære Buddy Trampbil eller den raske BERG Race pedalbilen. Du kan også finne ekstra deler som BERG Passenger Seat, BERG Trailer og BERG værbeskyttelse for trampoliner.


Er BERG leker trygge?

BERG har sikkerhet i tankene rett og slett, helt fra starten av utviklingsstadiet av produktene. De kvalitetskontrollerer også lekene sine ved å utsette trampolinene og pedalbilene for ekstreme forhold. Alle kvalitetstester fører til at BERG-produkter sertifiseres i henhold til internasjonale standarder og lover.


Er BERG miljøvennlig?

Bærekraft er viktig for BERG og det er derfor de alltid prøve å være så miljøvennlig som mulig i sin produksjon. De velger nøye fargene og de syntetiske komponentene i produktene sine, for eksempel BERG Dempy-trillebåren. Vi på Trademax er stolte forhandlere av BERG og deres miljøtenkning.

Viser 2 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)