Hopp over overskriften og gå videre.

PLUS - for et liv i friluft

Hagen er en like stor del av hjemmene våre som stuen - i hvert fall i sommermånedene. I flere generasjoner har PLUS lagt forholdene til rette for et liv i friluft slik at du kan sette ned farten og nyte øyeblikket – i eget selskap eller sammen med kjære. Med produkter i elegant design og høy kvalitet som fullfører hagen, har PLUS noe for enhver smak.

Hvilke hagemøbler tilbyr PLUS?

Trenger du hagemøbler, benkbord, voksebenker, vindfang eller espalier? Da har PLUS noe for deg. Sortimentet inkluderer også skjermer, benker, porter, gjerder, paviljonger og voksekasser. Alt slik at du kan skape et sted i hagen din hvor du kan nyte alt naturen har å by på.

Er hagemøbler fra PLUS av høy kvalitet?

Med over 75 års erfaring med utemøbler og uteprodukter kan du føle deg trygg på at du kjøper produkter som vil være med deg i årene som kommer. Produktenes høye kvalitet går hånd i hånd med deres trendy og elegante design.

Produserer PLUS slitesterke hagemøbler?

Å velge kvalitet er noe av det beste du kan gjøre for miljø, fordi et godt håndverk og holdbare materialer gir lengst levetid til dine nye produkter. PLUS jobber hele tiden for å være med og bidra til en bærekraftig verden. Alle treprodukter er laget av FSC®-sertifiserte materialer og når de bruker trykkbehandlet tre er det alltid i henhold til danske miljøstandarder. I flere av deres produkter finner du også resirkulert plast fra anerkjente europeiske leverandører.

191 stk produkter
Viser 24 av 191 produkter
1
...
8