Hopp over overskriften og gå videre.

Bordlampe SALG

31 stk produkter
Viser 24 av 31 produkter
12

Populære filtreringer

Akkurat nå har vi på Trademax salg på bordlamper i mange forskjellige stiler, så benytt deg av sjansen til å gjøre et kupp og gi hjemmet ditt litt nytt lys. Med en ny bordlampe kan du gjøre underverker. Et koselig og hyggelig hjem skapes ikke bare med stilige møbler og spennende innredning. Det trengs også lys i alle former for at hjemmet skal bli både funksjonelt og koselig. Vi har bordlamper på salg i mange forskjellige stiler, materialer og farger; for soverommet, stuen, kjøkkenet, kontoret og alle andre rom i et hjem. Den store fordelen med en bordlampe er at du enkelt kan flytte den hvis du vil ha variasjon.

SALG på bordlamper i forskjellige stiler

Hva skiller en bordlampe fra en vanlig lampe?

En bordlampe har ofte litt svakere lys og fungerer mer som en interiørdetalj. Den kan lyse opp et mørkt hjørne eller gi stuen en varm og innbydende atmosfære. Trademax sitt salgsutvalg av bordlamper er stort og du kan garantert finne en lampe som passer din smak.

Hvordan velger jeg riktig bordslampe på salg?

Hvis du skal velge en bordlampe fra vårt salgssortiment kan det være nyttig å allerede fra begynnelsen vite hvor i hjemmet lampen skal plasseres. Leter du for eksempel etter en bordlampe å ha ved siden av sofaen i stuen? Velg da en bordlampe som passer til rommets stil. Vi har dekorative bordlamper i både tre, kobber, messing og krystall på salg.

Hvordan velger jeg riktig lyskilde til bordlampen?

LED-pærer, halogenpærer, E14 og E27 er bare noen av de forskjellige lyskildene som finnes på markedet og det er ikke alltid lett å velge riktig. Når du kjøper en bordlampe hos oss på Trademax på salg, står det alltid på lampen og esken hvilken styrke og type lyskilde som skal brukes. Du kan også kontakte vår kunnskapsrike kundestøtte hvis du har spørsmål om våre salgslamper.

Hva er forskjellen mellom en bordlampe og en vanlig lampe?

En bordlampe har ofte litt svakere lys og fungerer mer som en interiørdetalj. Den kan lyse opp et mørkt hjørne eller gi stuen et varmt og inviterende lys. Trademax sitt salgsutvalg av bordlamper er stort og du kan garantert finne en lampe som passer din smak.

Hvordan velger jeg riktig bordlampe på salg?

Hvis du skal velge en bordlampe fra vårt salgsutvalg kan det være enklere hvis du allerede vet hvor i hjemmet lampen skal plasseres. Let etter en bordlampe som passer til rommets stil. Vi har dekorative bordlamper i både tre, kobber, messing og krystall på salg.

Hvordan velger jeg riktig lyskilde til bordlampen?

LED-pærer, halogenpærer, E14 og E27 er bare noen av de ulike lyskildene som finnes på markedet og å velge riktig er ikke alltid så enkelt. Når du kjøper en bordlampe hos oss på Trademax på salg så står det alltid på lampens fot og esken hvilken styrke og type lyskilde som skal brukes. Du kan også kontakte vår kunnskapsrike kundestøtte hvis du har spørsmål om våre lamper på salg.

{ "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hva er forskjellen mellom en bordlampe og en vanlig lampe?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "En bordlampe har ofte litt svakere lys og fungerer mer som en interiørdetalj. Den kan lyse opp et mørkt hjørne eller gi stuen et varmt og inviterende lys. Trademax sitt salgsutvalg av bordlamper er stort og du kan garantert finne en lampe som passer din smak." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvordan velger jeg riktig bordlampe på salg?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Hvis du skal velge en bordlampe fra vårt salgsutvalg kan det være enklere hvis du allerede vet hvor i hjemmet lampen skal plasseres. Let etter en bordlampe som passer til rommets stil. Vi har dekorative bordlamper i både tre, kobber, messing og krystall på salg." } }, { "@type": "Question", "name": "Hvordan velger jeg riktig lyskilde til bordlampen?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "LED-pærer, halogenpærer, E14 og E27 er bare noen av de ulike lyskildene som finnes på markedet og å velge riktig er ikke alltid så enkelt. Når du kjøper en bordlampe hos oss på Trademax på salg så står det alltid på lampens fot og esken hvilken styrke og type lyskilde som skal brukes. Du kan også kontakte vår kunnskapsrike kundestøtte hvis du har spørsmål om våre lamper på salg." } } ] }