Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 8 av 8 produkter

Populære filtreringer

Lys opp tilværelsen din og skaff en bordlampe i messing. Å spare på ordentlig lys i hjemmet er en dårlig måte å spare penger på. Øynene dine liker ikke det. Du anstrenger synet ditt og blir unødvendig trøtt. Hvis du jobber hjemmefra, er det enda verre. Da må du kaste bort tid på å lete etter ting i halvmørket. Skaff heller en bordlampe i messing. Den gir deg ikke bare behagelig lys, men er også vakker å se på. Vi på Trademax har flere bordlamper som er både praktiske og elegante.

Lys opp rommet med en bordlampe i messing

Hvilke fordeler har en bordlampe i messing?

Sammenlignet med en tak- eller vegglampe, lyser en bordlampe opp på et utvalgt sted. Du eller noen andre rundt et bord vil ikke skygge for lyskjeglen. Under en middag med partneren din kan du naturligvis skape romantisk lys. En bordlampe i messing gir en glød av gull og forsterker en stemningsfull kveld. Du kan velge mellom mange forskjellige skjermer som passer akkurat din bordlampe. En praktisk fordel med en bordlampe er at den kan flyttes og ikke trenger å stå på et bord, til tross for navnet. Plasser bordlampen i messing i et vindu, på en kommode eller hvor du vil. Det finnes ingen rett eller galt!

Kan en bordlampe i messing plasseres på vinduskarmen?

Å ha en bordlampe i messing plassert på en vinduskarm skaper en koselig hjemmeatmosfære. Du får vakker belysning og et innbydende lys sett utenfra. En bordlampe i messing kan ha mange forskjellige skjermtyper. Noen skjermer er i klassisk stil, mens andre er moderne og nesten lekne. La vinduskarmens lampe vise gjester og naboer hvem du er.

Finnes det en bordlampe i messing til skrivebordet?

En bordlampe i messing passer utmerket på et skrivebord. Ellers kan du velge en bordlampe i messing i mange forskjellige stiler, kanskje en som er klassisk eller ekstremt moderne. Hos oss på Trademax finner du hele spekteret av stiler på skrivebordslamper. Ikke minst kan du velge mellom forskjellige farger på bordlampens skjerm.