Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 51 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

En hvit bordlampe passer alltid inn i alle farger som finnes i hjemmet ditt. Her på Trademax finner du et stort utvalg av hvite bordlamper. Du kan velge blant ulike materialer og utførelser for å finne din egen favoritt blant hvite bordlamper. En vakker hvit bordlampe er tidløs og kan brukes til mange ulike anledninger. Vi har alt fra en enkel liten nattbordlampe til større og elegante bordlamper i antikk stil. Du er velkommen til å ta en titt på våre herlige hvite bordlamper for å finne akkurat den lampen som passer deg.

Hvilket rom passer en hvit bordlampe i?

En hvit bordlampe passer i alle typer rom, og du har en mengde ulike utførelser å velge blant. Uansett om rommet er innredet i en moderne eller gammeldags stil, kan du med fordel plassere en hvit bordlampe der. En hvit bordlampe er også fin å plassere ute på en veranda eller en terrasse. Vi har også noen morsomme og annerledes varianter som passer fint på et barnerom.

Når kan jeg trenge en hvit bordlampe?

Det finnes mange anledninger når du kan ha bruk for en hvit bordlampe. Kanskje trenger du en fin nattbordlampe eller en vakker lampe for kos i stuen. Vi har også praktiske hvite bordlamper som passer bra som arbeidsbelysning på et skrivebord. Du kan også bruke en hvit bordlampe når du leser eller driver med håndarbeid. Det finnes en lampe for alles behov og ønsker.

Hvilken stemning gir en hvit bordlampe?

En hvit bordlampe gir en herlig og koselig stemning i hjemmet ditt. Hvilken slags følelse den gir, avhenger av modellen. Hos oss på Trademax finner du flere ulike dekorative hvite bordlamper å velge blant. Uansett hvilken stemning du ønsker at lampen skal gi, finner du den hos oss.